Ιωάννινα:Που θα κοπεί αύριο το νερό


 Διακοπή υδροδότησης λόγω εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ


Για την Παρασκευή 1 Ιουλίου ανακοινώθηκε από το ΔΕΔΔΗΕ διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω εργασιών:


Από ημ/νία και ώρα Έως ημ/νία και ώρα Δήμος/κοινότητα Περιγραφή περιοχής

1/7/2022 8:30:00 πμ 1/7/2022 12:30:00 μμ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ

ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ Τμήμα Κατσικάς προς ασβεστοποιϊα Τσίωτα, ΒΙΟΜΕΤΑΛ, ΛΑΜΔΑ ΕΠΕ, πτηνοτροφεία των Βαρτζιώτη – Μάντζιου – Μπλάντζιου – Λισγάρα, βουστάσιο Σμπόνια, τμήμα Μπάφρας, σφαγεία Δέλλα – Τσακανίκα, Κουτσελιό, Σερβιανά, Ελληνικό, Αετοράχη, Φορτόσι, οικ. Κωστήτσι, Πάτερο, Καλέντζι, Πλαίσια, Πηγάδια, Πετροβούνι, οικ. Κέδρος, Μουζακαίοι, Χαροκόπι, οικ. Καραδήμας, οικ. Κοντινοί, Χουλιαράδες, Βαπτιστή, Μιχαλίτσι, Ποτιστικά Πετροβουνίου, Παλαιοχώρι Συρράκου, Προσήλιο, Συρράκο, Καλαρρύτες.


Λόγω των εργασιών θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης στο αντλιοστάσιο στο Κουτσελιό του ΣΥΔΛΙ, τις ώρες που ανακοινώθηκαν από 08:30 π.μ έως 12:30 μ.μ και κατά συνέπεια διακοπή τροφοδοσίας δεξαμενών και διακοπή υδροδότησης στους οικισμούς: Κουτσελιό, Γορίτσα και Κολωνιάτι Δήμου Ιωαννιτών και Σερβιανά, Αυγό και Μολυβαδιά Δήμου Δωδώνης, καθώς και σε μεμονωμένες συνδέσεις ιδιωτών και πτηνοτροφεία από τους κεντρικούς αγωγούς του ΣΥΔΛΙ στις ανωτέρω περιοχές.

Η αποκατάσταση της λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί άμεσα μετά το πέρας των εργασιών ΔΕΔΔΗΕ, η υδροδότηση των κατοίκων σταδιακά μέχρι να γεμίσουνε οι δεξαμενές τις μεσημεριανές ώρες, σε χρόνο που μπορεί κατά περίπτωση να υπερβαίνει και τις τρεις ώρες.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι για περιορισμό της κατανάλωσης πριν και μετά την διακοπή μέχρι να ισορροπήσει το σύστημα ύδρευσης στο σύνολο των περιοχών που αναφέρονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]