Ιωάννινα:Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση του κόσμου στην παράσταση Καραγκιόζη στη Μπάφρα!

         


"Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπάφρας Ιωαννίνων γνωστοποιεί ότι η Εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 στον προαύλιο χώρο του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου Μπάφρας Ιωαννίνων με Παράσταση Καραγκιόζη, Αφήγηση και Παιχνίδι, στέφθηκε με Μεγάλη Επιτυχία που ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

         Για το λόγο αυτό θα ήθελε να ευχαριστήσει Δημόσια όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας μικρούς και μεγάλους.

         Όσους ειδικά και γενικά συμμετείχαν και προσέφεραν εν παντί τρόπο στο σκοπό αυτό. Όπως τους Χορηγούς και Δωροθέτες μας Βιβλιοπωλείο Μιχάλης Μάντζιος, Φυτώριο Παπάζογλου Σταύρος, Είδη υγιεινής Ναυροζογλου Χαράλαμπος, Φαρμακείο ΖΥΓΟΥΝΑ Μαριάννα, Φαρμακείο Σπυριδούλα ΜΠΛΕΤΣΟΥ, Κομμωτήριο Βούλα Σαββίδη, Καφετέρια Μπρούνο, Καφετέρια ΚΙΟΣΚΙ, Τσιλεσογλου Χριστίνα AVON, Οικοδομικά υλικά Κώστα Λίας, Χρύσα Παππά Tupperware, Κώστας Τζουβάρας Επιγραφές, Γιώργο Ηπειρώτη για τις δωρεάν Φιγούρες Καραγκιόζη, την κ. Πόπη - Φούρνος Κατσάνος Μπάφρα για το ψωμί που μας προσέφερε και τον κ. Χήρα - Μικρό Παλάτι για ένα μέρος απ' τα  σουβλάκια.

          Το Θέατρο Σκιών ΗΠΕΙΡΩΤΗ για την Παράσταση Καραγκιόζη και την Μαρία ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΛΑ για την διδακτική αφήγηση και τα διαδραστικά της θεατρικά παιχνίδια.

           Τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Συλλόγου όπως και Τα Μέλη του Συλλόγου αλλά και όλους τους Εθελοντές που κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για την άρτια διοργάνωση και πραγματοποίηση της κδήλωσης δίδοντας τον καλύτερο τους εαυτό.

           Επίσης Ευχαριστούμε όλους όσους τίμησαν με την Παρουσία τους την Πολιτιστική Προσπάθεια του Συλλόγου ώστε να έχει νόημα ο κόπος και η προσπάθεια όλων μας.

            Και τέλος Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μπαφρας κ Γιώργο Ναυροζογλου, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Επιχειρηματικότητας Δ. Ιωαννιτών κ. Ιωάννη Αϊβατίδη Κωνσταντίνου και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και διαχείρισης κυνοκομείου και Δημοσιογράφο κ. Νικόλαο Τσώλη που παραβρέθηκαν στην Εκδήλωση.

            Ο Σύλλογος Μπάφρας Ιωαννίνων ως Φορέας Πολιτισμού οφείλει και Συντηρεί τον Πολιτισμό, την Ιστορία και τη Λαογραφία του Τόπου μας για να γίνουμε όλοι Ζωντανοί Πυρήνες Ελπίδας και Συνέχειας των όσων μας Άφησαν Παρακαταθήκη οι Πρόγονοι μας.

           Έτσι αξιολογώντας με προσοχή τη Μεγάλη Συμμετοχή, την Αποδοχή και την Ανάγκη για Συνέχεια στον Πολιτισμό, υποσχόμαστε επιπλέον Δράσεις και Δρώμενα.




Με εκτίμηση

για το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπάφρας Ιωαννίνων



- ο -

Πρόεδρος

Σάββας Δερμιτζόγλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]