Την Τοπική Επιχείρηση Ποτοποιίας Γάτσιος επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Αρταίων




Στην Τοπική Επιχείρηση Ποτοποιίας, που εδρεύει στην Άρτα, βρέθηκε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, στο πλαίσιο των επισκέψεων και των συναντήσεων με παραγωγικούς φορείς της περιοχής και του «διαλόγου με το επιχειρείν».

Ο Δήμαρχος Αρταίων ξεναγήθηκε από τον Θωμά Γάτσιο έναν από τους ιδιοκτήτες της εταιρείας, στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης και ενημερώθηκε για την παραγωγή των προϊόντων, τέθηκαν ζητήματα και προβλήματα, καθώς όπως είπε ο κ. Τσιρογιάννης «σημασία έχει να πηγαίνεις στο πεδίο, εκεί που παράγει ο επιχειρηματίας, ο εργαζόμενος, βλέποντας τα προβλήματα και τις δυνατότητες που υπάρχουν».



«Οι Τοπικές μας επιχειρήσεις επενδύουν και στις εξαγωγικές δραστηριότητες παρά την κρίση», δήλωσε μεταξύ άλλων κ. Τσιρογιάννης. Όπως δήλωσε οι επισκέψεις αυτές στις επιχειρήσεις δεν είναι εθιμοτυπικές αλλά ουσιαστικές, καθώς σκοπός είναι οι επιχειρήσεις να νιώθουν ότι έχουν δίπλα τους την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και για τους ίδιους είναι πολύ σημαντικό να έρχονται σε επαφή με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες και να προσπαθούν από κοινού να τα επιλύσουν. Οι επιχειρήσεις και τα εκλεκτά μας τοπικά προϊόντα περνούν σε μια αναπτυξιακή τροχιά και αυτό πρέπει να μεταφραστεί σε ανάπτυξη στην πραγματική οικονομία. Αυτό μπορεί να γίνει μέσα από μια τέτοια συνεργασία».


Τέλος, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ.Γάτσιο για την νέα προσπάθεια που ξεκίνησε ο Δήμος Αρταίων με δικά του μέσα την δημιουργία βίντεο δηλαδή, με σκοπό την προβολή των τοπικών μας προϊόντων.

Σημειώνεται, πως η Ποτοποιία Γάτσιος είναι οικογενειακή επιχείρηση, διαθέτει ιδιόκτητες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, δύο γραμμές εμφιάλωσης με δυνατότητα 6000 φιαλών την ώρα και επενδύσεις σε εξοπλισμό και μέσα, σύμφωνα πάντα με τις παραδοσιακές συνταγές και μεθόδους του ιδρυτή της, Θανάση Γάτσιου.

 Η Ποτοποιία Γάτσιος ΕΠΕ, από το 1878 έως σήμερα, έχει ως στόχο την παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων που ικανοποιούν πλήρως τις ανάγκες του καταναλωτή, συνδυάζοντας τη σύγχρονη τεχνολογία με την τεχνογνωσία στην παρασκευή αλκοολούχων ποτών. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]