Ειδική δράση για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών στην Ήπειρο Συνελήφθησαν συνολικά (4) άτομα κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας



Στο πλαίσιο ειδικής αστυνομικής δράσης για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, που υλοποιήθηκε από υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, συνελήφθησαν χθες (06-06-2022) συνολικά (4) άτομα για -κατά περίπτωση- κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. 

Ειδικότερα, συνελήφθησαν: 

Ημεδαπός στην Άρτα, από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 

συνολική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -27- γραμμαρίων, 

-2- πλαστικοί τρίφτες, 

-2- ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και 

-820- ευρώ. 

Δύο ημεδαποί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (51) ναρκωτικά χάπια. 

Ημεδαπός στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -3,2- γραμμάρια ηρωίνης. 

Σημειώνεται ότι η προστασία των πολιτών από τα ναρκωτικά και ιδιαίτερα της νεολαίας αποτελεί πρωταρχική, άμεση και διαρκή προτεραιότητα των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]