EUROVISION 2022: Τα αποτελέσματα του Δεύτερου Ημιτελικού – Δυστυχώς εκτός τελικού η Κύπρος!

 O Δεύτερος Ημιτελικός της Eurovision 2022 αποτελεί πια παρελθόν αφού η διεξαγωγή του ολοκληρώθηκε μόλις λίγα λεπτά πριν. Για ακόμη μία βραδιά, παρουσιαστές ήταν ο Mika, η Laura Pausini και ο Alessandro Cattelan οι οποίοι καλώς όρισαν κοινό και τηλεθεατές στο Τορίνο και το κατάμεστο Pala Alpitour. 


Συνολικά δεκαοχτώ συμμετοχές διαγωνίστηκαν απόψε, διεκδικώντας όλες τη πρόκριση για τον Μεγάλο Τελικό. Ανάμεσα σε αυτές και η Κύπρος μας η οποία εκπροσωπήθηκε από το τραγούδι “Ela” και την Ανδρομάχη.


Τα αποτελέσματα κρίθηκαν όπως κάθε χρόνο κατά 50% από την ψηφοφορία του κοινού μέσω televoting και SMS και κατά 50% μέσα από τις βαθμολογίες των κριτικών επιτροπών. Υπενθυμίζουμε πως οι βαθμολογίες των επιτροπών είχαν ήδη συγκεντρωθεί από τη χθεσινή γενική πρόβα του ημιτελικού, ενώ το κοινό ψήφισε κατά τη διάρκεια της αποψινής βραδιάς. Επιπλέον, δικαίωμα ψήφου στον αποψινό ημιτελικό είχαν – από πλευράς των BIG5 – η Γερμανία, η Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.


Σύμφωνα λοιπόν με βάση τις προτιμήσεις του κοινού και των επιτροπών οι δέκα χώρες που κατάφεραν να προκριθούν από τον αποψινό Ημιτελικό στον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου – με τη σειρά που ανακοινώθηκαν – είναι:

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις – συγκριτικά με τον πρώτο ημιτελικό – οι δέκα χώρες που προκρίθηκαν απόψε ήταν οι αναμενόμενες δεδομένων ελάχιστων εξαιρέσεων.


Εμείς δεν έχουμε παρά να συγχαρούμε όλες τις αποστολές που διαγωνίστηκαν απόψε στον Δεύτερο Ημιτελικό και ιδιαίτερα τις δέκα πρώτες που κατάφεραν να προκριθούν στον Μεγάλο Τελικό.


Παρά το γεγονός της μη πρόκρισης της, εμείς θέλουμε να συγχαρούμε και όλη τη κυπριακή αποστολή με κεντρικό εκπρόσωπο την Ανδρομάχη η οποία έδωσε το καλύτερο δυνατό του εαυτού της με την εμφάνιση και την ερμηνεία της στο ethnic/pop “Ela”.


ogaegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]