Συμμετοχή του Γυμνασίου Περάματος Ιωαννίνων σε πρόγραμμα Erasmus+ στο Santander της Ισπανίας !

 


Το Γυμνάσιο Περάματος έλαβε μέρος στην 6η Διακρατική συνάντηση του έργου “Living beside the water” (Ζώντας δίπλα στο νερό) του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+, που πραγματοποιήθηκε στο Santander της Ισπανίας από 16 έως 20 Μαΐου 2022. 

Η συνάντηση διοργανώθηκε από το σχολείο “I.E.S. La Albericia” της πόλης Santander. Το Γυμνάσιο Περάματος εκπροσώπησαν οι καθηγητές Γιάννης Συντάκας, Σοφία Καντζέλη, Αναστασία Βασιλείου και Νικόλαος Καραβίδης και οι μαθητές Ελένη Αναστασίου, Χρήστος Καψάλης και Αντωνία Σταμάτη. 

Στα πλαίσια των εργασιών της συνάντησης πραγματοποιήθηκαν όλα τα προγραμματισμένα εργαστήρια. Έγινε περιήγηση και ξενάγηση στο Ισπανικό Σχολείο. Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Κυβερνήτη της Candabria και με τη Δήμαρχο του Santander. Έγινε εκδρομή με πλοίο στον κόλπο του Santander. Επίσης πραγματοποιήθηκε επίσκεψη-ξενάγηση στο "Carbanero Nature Park",  στις "Picos de Europa" (Κορυφές της Ευρώπης), στο "El Solpao Cave" και στο Ναυτικό Μουσείο της Candabria.

Η συνάντηση στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία. Σ’ αυτή έλαβαν μέρος καθηγητές και μαθητές από την Ελλάδα, την Ισπανία, την Ιταλία, τη Λιθουανία, την Πορτογαλία και την Τσέχικη Δημοκρατία. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]