ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Τί είπε στο epirus-tv-news ο υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ που μετέβη σήμερα σε χωριό του νομού Ιωαννίνων για διακοπές ρεύματος

 


Σε συνέχεια προηγούμενης μας ανάρτησης για τη  σημερινή μετάβαση κλιμακίου του ΔΕΔΔΗΕ σε χωριό του νομού Ιωαννίνων για   διακοπές ρεύματος για ανεξόφλητους λογαριασμούς επικοινώνησε μαζί μας ο υπάλληλος που πήγε στο συγκεκριμένο χωριό προκειμένου να μας δώσει περαιτέρω  πληροφορίες και διευκρινίσεις για την περίπτωση της 85χρονης γυναίκας.

Όπως είπε λοιπόν ο κύριος Ιωάννης Γιώτης όντως πήγε ο ΔΕΔΔΗΕ στο χωριό και ενημέρωσε την ηλικιωμένη πως πρέπει να πληρωθεί ο λογαριασμός για να μην γίνει διακοπή .

Ο κύριος Γιώτης τόνισε πως δεν  έκοψε το ρεύμα στο εν λόγω  σπίτι αφού όπως μας είπε  οι υπάλληλοι έχουν ανθρωπιά και είναι  ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι με τους ηλικιωμένους στα χωριά .

Μία κουβέντα του μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και θέλουμε να τη μεταφέρουμε ...

"Προτιμώ να απολογηθώ στην υπηρεσία μου που δεν έκοψα το ρεύμα σε έναν ηλικιωμένο παρά να κάνω τη διακοπή .Είμαστε πάνω από όλα άνθρωποι".

Ευχαριστούμε τον κύριο Γιώτη που επικοινώνησε μαζί μας και μας έδωσε αυτές τις σημαντικές λεπτομέρειες   για την εν λόγω υπόθεση .

Μακάρι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι μας να υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα τέτοιοι υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ....


Παπαθανασίου Στέλλα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]