Καχριμάνης:Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου ενήργησε προς όφελος του Δημοσίου συμφέροντος με την ανάθεση σε εξωτερικούς δικηγόρους

 


Την θέση του ότι η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου ενήργησε προς όφελος του Δημοσίου συμφέροντος με την ανάθεση σε εξωτερικούς δικηγόρους, επανέλαβε σήμερα ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης. με αφορμή την απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας να ζητήσει γνωμοδότηση από το Πειθαρχικό Συμβούλιο για τις αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής. 


« Θέλω να πως ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ.  Δημ. Δημητρίου, στον κ. Δημ. Παππά, στον κ. Γιώργο Ζάψα, σε όλους τους συμβούλους- μέλη της Ο.Ε.   για  το θέμα που δημιουργήθηκε με το Πειθαρχικό. […] Και όλοι είπαν ότι αυτά τα θέματα τα αντιμετωπίσαμε ομόφωνα. Όπως έχουμε μια σειρά αποφάσεων από όλες τις Περιφέρειες της Ελλάδας, που καμία σε όσες ανατίθεται αποφάσεις σε δικηγόρο, δεν κάνει την ανάλυση και αιτιολόγηση που εμείς κάναμε. Το θέμα   έθεσα και  στην ΕΝΠΕ. Εξεπλάγησαν άπαντες, που είναι από όλο το πολιτικό φάσμα. Όλοι έχουν κάνει χρήση δικηγόρου για ειδικά θέματα από την ελεύθερη αγορά.  Είναι και  απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, να χρησιμοποιείς αυτόν που νομίζεις ότι θα σου φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα. Βγήκε ομόφωνη απόφαση ότι αυτό που έγινε είναι ατόπημα». 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]