Πρώτη Δύναμη και Αυτοδυναμία για την Δ.Α.Κ.Ε. - Π.Γ.Ν.Ι. στις Εκλογές για τον Σύλλογο Εργαζομένων και την ΠΟΕΔΗΝ


 Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 17 Μαΐου 2022, οι εκλογές για την ανάδειξη των Μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στο Π.Γ.Ν.Ι., της Εξελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και των Αντιπροσώπων για το Συνέδριο της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. σε άριστο κλίμα.


Η Δ.Α.Κ.Ε. – Π.Γ.Ν.Ι. ευχαριστεί όλους τους εργαζομένους για την μεγάλη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία, κάτι που σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι (μόνιμοι και συμβασιούχοι) αντιλαμβάνονται τα όσα συμβαίνουν γύρω τους και τους συγχαίρει που συνεχίζουν να δηλώνουν δυναμικά παρόντες σε αντίθεση με τις δύσκολες συνθήκες την καθημερινότητάς που δημιουργούν οι συγκυρίες το διάστημα αυτό στη χώρα μας (πανδημία, οικονομική κρίση).


Η Δ.Α.Κ.Ε. – Π.Γ.Ν.Ι. οφείλει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους εργαζόμενους που την εμπιστεύονται και την αναδεικνύουν όχι απλά την πρώτη δύναμη, αλλά για μια ακόμη φορά ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ στο Νοσοκομείο με ποσοστό 54,74% (επί των εγκύρων ψηφοδελτίων), καταλαμβάνοντας 5 έδρες για το Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων και ποσοστό 49,92% (επί των εγκύρων ψηφοδελτίων), με 14 Αντιπροσώπους για το Συνέδριο της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. (τους περισσότερους αντιπροσώπους Πανελλαδικά)


Επιπλέον εκφράζουμε τα θερμότερα συγχαρητήρια προς όλους όσους εργάστηκαν συστηματικά και ακούραστα διαθέτοντας πολλά, από τον προσωπικό τους χρόνο και την προσωπική τους ζωή, για να προκύψει αυτό το αποτέλεσμα, στηρίζοντας έμπρακτα την Δημοκρατική Παράταξη.


Τα αποτελέσματα  των Εκλογών για την ανάδειξη των Μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Π.Γ.Ν.Ι., έχουν ως εξής:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]