Ιωάννινα «Συνοδευτικές δράσεις» για τους δικαιούχους ΤΕΒΑ

 


Για τους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους  ( ΤΕΒΑ FEAD)» των Δήμων: Ιωαννιτών, Βορείων Τζουμέρκων, Δωδώνης, Ζαγορίου, Ζίτσας, Κόνιτσας, Μετσόβου, Πωγωνίου


              Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Ιωαννιτών, ως υπεύθυνη υλοποίησης του προγράμματος «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD)» γνωστοποιεί στους ωφελούμενους του προγράμματος Τ.Ε.Β.Α. των Δήμων Ιωαννιτών, Βορείων Τζουμέρκων, Δωδώνης, Ζαγορίου, Ζίτσας, Κόνιτσας, Μετσόβου και Πωγωνίου, της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων, ότι πέραν των δράσεων αντιμετώπισης της υλικής στέρησης, προβλέπονται «συνοδευτικές δράσεις»,  που αποσκοπούν στην ειδική στήριξη των οικογενειών και των μελών τους που είναι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ με υπηρεσίες κοινωνικής ένταξης και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης,  ενώ προβλέπονται και δράσεις δημιουργικών δραστηριοτήτων σε παιδιά, εφήβους και νέους.                                    Οι δράσεις απευθύνονται σε κατοίκους/δημότες της Π.Ε. Ιωαννίνων ,  δικαιούχους του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος (Ε.Ε.Ε., πρώην ΚΕΑ) και δικαιούχους Τ.Ε.Β.Α. και είναι:



1. Κοινωνικά Φροντιστήρια


2. Θεατρικές παραστάσεις


3. Ψυχοκοινωνική υποστήριξη ηλικιωμένων μέσω της άσκησης με τη βοήθεια φυσικοθεραπευτή

Απαραίτητη προϋπόθεση κατά την προσέλευση είναι να έχουν παραπεμπτικό ιατρού.


4. Ψυχική διαχείριση της πανδημίας covid- 19

Απαραίτητη προϋπόθεση κατά την προσέλευση είναι να έχουν παραπεμπτικό ιατρού.


5. Παροχή λογοθεραπειών στα πλαίσια του συνοδευτικού μέτρου “Υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης, ενδυνάμωσης και κοινωνικής ένταξης παιδιών”

Απαραίτητη προϋπόθεση κατά την προσέλευση είναι να έχουν παραπεμπτικό ιατρού.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]