Κέρδισε τις εντυπώσεις η πολυνίκης αθλήτρια του Αθλητικού Συλλόγου «Άτρωτος» Ιωαννίνων Μπάτζιου Αικατερίνη!

 


Κέρδισε τις εντυπώσεις για μία ακόμη φορά η πολυνίκης αθλήτρια του Αθλητικού Συλλόγου «Άτρωτος» Ιωαννίνων Μπάτζιου Αικατερίνη.

Η σπουδαία μαχήτρια κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Sandbo που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Μαϊου 2022 στο στάδιο «Μπάμπης Χ ολίδης» στο Μενίδι ενώ την επόμενη μέρα συνέχισε ακούραστη την αγωνιστική της δράση συμμετέχοντας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Υποταγής και MMA. 

Μετά από επτά αγώνες Κατερίνα Μπάτζιου κατέκτησε:

1. Χρυσό μετάλλιο στην ηλικιακή κατηγορία της. 

2. Χρυσό μετάλλιο ηλικία των γυναικών μεγαλύτερης ηλικίας

3. Χρυσό μετάλλιο στην ηλικιακή κατηγορία του MMA..

Να σημειωθεί ότι το Sandbox αποτελεί μοριοδοτούμενο άθλημα από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενώ η πάλη υποταγής είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο άθλημα πλήρους επαφής όπου οι αθλητές αγωνίζονται με κανόνες boxing kick boxing και πάλι στην υποταγή στο έδαφος.

Η Γιαννιώτισσα αθλήτρια, που απασχολεί τα αθλητικά δρώμενα τα τελευταία δέκα χρόνια ως πρωταθλήτρια πολλών μαχητικών αθλημάτων, συνεχίζει τις σκληρές και εντατικές προπονήσεις της με στόχο την κατάκτηση ακόμη περισσότερων διακρίσεων.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο, μαζί με την ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου «Άτρωτος» και τον προπονητή κ. Στέφανο Αποστολάκη,  αγωνίζεται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος ενώ ένα επαγγελματικό όνειρο και στόχος γίνεται πραγματικότητα για την Κατερίνη Μπάτζιου και το Στέφανο Αποστολάκη με τον αγώνα στο Άμπου Ντάμπι για το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο στα MMA παιχνίδια


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]