Φουσκωμένοι λογαριασμοί νερού ....Απάντηση κατοίκου Αγίας Μαρίνας για την ισονομία και ισοπολιτεία του Δημάρχου Ιωαννιτών....


 Απάντηση κατοίκου Αγίας Μαρίνας για την ισονομία και ισοπολιτεία του Δημάρχου Ιωαννιτών που ειπώθηκε από τον ίδιο, για τους φουσκωμένους λογαριασμούς νερού σήμερα στο Δημοτικό συμβούλιο.Ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ απαντώντας επίσης για το θέμα των λογαριασμών της ΔΕΥΑΙ τόνισε ότι η ισονομία και η ισοπολιτεία πρέπει να αποτελεί το κλειδί της χρηστής διαχείρισης και συμπλήρωσε πως μία παθογένεια ετών αντιμετωπίζεται οριστικά.


Για πια ισονομία και ισοπολιτεία μας μιλάει ο Δήμαρχος Ιωαννιτών στο Δημοτικό συμβούλιο ακριβώς δε μπορώ να καταλάβω.

Ισονομία και ισοπολιτεία θα ήταν αν τη τελευταία δεκαετία που φωνάζω έξι ολόκληρους μήνες κάθε χρόνο από Μάϊο μέχρι Οκτώβριο είχα νερό στο σπίτι μου.

Τότε θα μπορούσε να μιλούσε για ισονομία και ισοπολιτεία.

Αν όλοι οι πολίτες είχαν κανονικά το πολύτιμο αγαθό που ακούει στο όνομα νερό στο σπίτι τους. Τότε να πλήρωνα κανονικά τον αέρα των 750 ευρώ που έγραφε το υδρόμετρο προσπαθώντας να κάνουμε ένα μπάνιο στη κάψα του καλοκαιριού γυρίζοντας από την εργασία ή να πιούμε ένα ποτήρι νερό με το ζόρι σταγόνα, σταγόνα, στις βρύσες του σπιτιού μας. Άσε τη ζημιά στις βρύσες του σπιτιού που σπάσανε και τινάχτηκαν στον αέρα, από τον αέρα στις σωλήνες.

Είναι απαράδεκτο μετά από χιλιάδες δημόσιες καταγγελίες μου κάθε καλοκαίρι σε τύπο και κανάλια για το θέμα του νερού που δεν είχα σταγόνα στο σπίτι μου, να τοποθετηθεί έτσι ο Δήμαρχος Ιωαννιτών και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ στο Δημοτικό συμβούλιο, αγνοώντας τελείως το σχετικό υπόμνημα που κατατέθηκε με 200 υπογραφές κατοίκων ενός ολόκληρου χωριού της τοπικής κοινότητας Αγίας Μαρίνας για τους φουσκωμένους λογαριασμούς νερού και το κυριότερο την έλλειψη νερού τους μισούς μήνες κάθε χρόνου.

Μόνο στα λόγια ξέρουν να μένουν. Ας γελάσω λοιπόν με τα λεγόμενά τους. Ισονομία και ισοπολιτεία. Χαχαχα. Αλλά αυτοί στα σπίτια τους δεν αντιμετώπιζαν πρόβλημα με το νερό, έρεε άφθονο, γι' αυτό δε καταλαβαίνουν το πρόβλημα του συμπολίτη που καίγεται η καλύβα του!!!


Στεφάνου Χρήστος

Κάτοικος Αγίας Μαρίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]