Πάργα :Κατέρρευσαν οι κατηγορίες ..."Εξαφανίστηκε " η Αγγλίδα καταγγέλουσα

 




Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή   ελεύθερος αφέθηκε ο ημεδαπός από την Πάργα σε βάρος του οποίου είχε καταγγελθεί πράξη από Αγγλίδα υπήκοο, που εμπίπτει στο νόμο περί βιασμού.

Το υποτιθέμενο περιστατικό είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία πρωί της περασμένης Παρασκευής, από νεαρή Αγγλίδα, η οποία βρίσκονταν μαζί με άλλες δύο φίλες της στην Πάργα, για διακοπές.

Υπενθυμίζεται πως  η νεαρή γυναίκα διασκέδασε με την παρέα της σε μαγαζί της περιοχής όπου γνώρισε τον μεσήλικα  άνδρα .

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς στον χώρο της τουαλέτας του μαγαζιού  ο  άνδρας   φέρεται να προέβη σε   χειρονομία   προσβάλλοντας  τη γενετήσια αξιοπρέπειά της .

Όπως μεταδίδει από την Πρέβεζα το prevezanews.gr,αρχικά φέρεται να είχε καταγγείλει, σύμφωνα με πληροφορίες, άλλου είδους πράξη.


Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον καταγγελλόμενο και με βάση τον νόμο τον συνέλαβαν.


Από την πρώτη στιγμή ο κατηγορούμενος αρνούνταν τα όσα του καταλόγιζε η νεαρή και είχε υποβάλει μήνυση σε βάρος της για ψευδή καταμήνυση.


Από την Παρασκευή κρατούνταν στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας, έως και σήμερα που οδηγήθηκε στον Ανακριτή.


Μετά την απολογία του και με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους, αφού οι κατηγορίες κατέρρευσαν κατά τη διαδικασία της απολογίας, μιας και ελήφθησαν πολύ σοβαρά από τους δικαστικούς λειτουργούς αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία που τέθηκαν υπόψη τους.


Η «εξαφάνιση» της καταγγέλουσας


Μπορεί τέλος καλό όλα καλά, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση, η οποία σίγουρα προκαλεί ερωτηματικά, υπήρξε αφάνταστη ταλαιπωρία για τον άντρα που κατηγορήθηκε αδίκως όπως αποδείχθηκε, αφού τέσσερις ολόκληρες μέρες, τις πέρασε στα κρατητήρια και υπέστη την όποια ψυχολογική πίεση αυτός και η οικογένειά του.


Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγέλλουσα «εξαφανίστηκε» μαζί με τις φίλες της και «πέταξαν» για Αγγλία την επομένη της καταγγελίας. Το κακό όμως το είχαν κάνει και έφυγαν παίρνοντας μαζί τους την καταγγελία που υπέβαλε η μία εκ των τριών.


Γεγονός πως αφήνει κενά, τόσο όσον αφορά στις προθέσεις της, όσο και στον σκοπό που είχε. Κάτι που ίσως να μην μάθουμε ποτέ.


Την ίδια ώρα όμως εκκρεμεί η μήνυση σε βάρος της Αγγλίδας που είχε υποβάλλει ο άντρας για ψευδή καταμήνυση, η οποία δυστυχώς δεν προκάλεσε την απαγόρευση αναχώρησής της.


Το «παρασκήνιο» και οι ακραίες συμπεριφορές


Σύμφωνα με πληροφορίες του prevezanews.gr  η  τριάδα των νεαρών αλλοδαπών γυναικών δεν φάνηκε να κερδίζει τα εύσημα συμπεριφοράς στα καταστήματα της Πάργας που επισκέπτονταν.


Μάλιστα πληροφορίες κάνουν λόγο για προκλήσεις και απαράδεκτες συμπεριφορές ακόμα και σε πολίτες στον δρόμο.


Οι κινήσεις τους ωστόσο, αλλά και ο τρόπος «διασκέδασης» στα καταστήματα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, δεν φαίνονταν και πολύ «σόι». Μάλιστα, γίνεται λόγος και για προσπάθειες από μέρους της γυναικοπαρέας να προκαλέσουν με τρόπους που από κάποιους χαρακτηρίστηκαν ως ακραίοι.


Στο τέλος της νύχτας και στην αρχή της μέρας, μιας και τα κατά πως φάνηκε «σχέδιά» τους δεν υλοποιούνταν, επέλεξαν την έσχατη λύση…


Και επειδή ούτε οι ίδιες φαίνεται πως πίστεψαν σε αυτή, έφυγαν από την Ελλάδα με την ελπίδα ίσως μιας διαφορετικής αντιμετώπισης από την εκ του αποτελέσματος εξέλιξη, από τις δικαστικές αρχές, που θα μπορούσε, να δώσει τροφή στα μετέπειτα σχέδιά τους…

πηγή prevezanews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]