Καλοκαίρι Πολιτισμού στην Πρέβεζα-Πλήθος εκδηλώσεων

 


δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα  πατώντας εδώ

Ένα καλοκαίρι πολιτισμού το οποίο συνδυάζει την ψυχαγωγία με εκδηλώσεις μνήμης και τιμής σε σημαντικά πρόσωπα αλλά και γεγονότα, θα είναι το καλοκαίρι του 2022 για την Πρέβεζα.

Η παρουσίαση του προγράμματος πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας από την Σπυριδούλα Γεωργοκίτσου ειδική σύμβουλο του Δημάρχου Νίκου Γεωργάκου σε θέματα πολιτισμού παρουσία και των άλλων δύο συνεργατών του κ.Γεωργάκου,  Σέβης Κονταξή και Γιώτας Γεωργάκου,όπως σημειώνει η Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας.

Εισαγωγικά ο Δήμαρχος Πρέβεζας επεσήμανε ότι μετά από δύο χρόνια απαγορεύσεων και περιορισμών το πολιτιστικό καλοκαίρι της πόλης μας ανοίγει τις πύλες του όπως παλιά και θα προσφέρει στο κοινό της ευρύτερης περιοχής εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου. Όπως ανέφερε ο κ. Γεωργάκος το κοινό θα μπορεί να ενημερώνεται μέσα από την σελίδα του Δήμου αλλά και την πλατφόρμα novoville για το πρόγραμμα αλλά και όποιες αλλαγές υπάρξουν σε αυτό.

Η κ. Γεωργοκίτσου παίρνοντας το λόγο παρουσίασε τα βασικότερα σημεία από το πλούσιο "καλεντάρι" το οποίο περιλαμβάνει συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και πολλά ακόμη δρώμενα αλλά και τη λευκή νύχτα και την παραδοσιακή γιορτή της σαρδέλας. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν από σήμερα με το 1ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους και ολοκληρώνονται τον Σεπτέμβριο.

Ανάμεσα στις πολλές διοργανώνεις, ξεχωρίζουν τα αφιερώματα για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή, εκδήλωση μνήμης για τον Οδυσσέα Ανδρούτσο στην ομώνυμη πλατεία της πόλης μας, συναυλία αφιέρωμα στα 100 χρόνια από την γέννηση του Γρηγόρη Μπιθικώτση, αλλά και πολλές ακόμη μουσικές και θεατρικές παραστάσεις στο Δημοτικό Κηποθέατρο αλλά και τους εμβληματικούς αρχαιολογικούς χώρους του Δήμου μας.

Το πρόγραμμα όπως ανέφερε η κ. Γεωργοκίτσου θα αναρτηθεί στις ειδικές ηλεκτρονικές πλατφόρμες του Δήμου και θα δοθεί στα μέσα ενημέρωσης , οι όποιες αλλαγές θα ανακοινώνονται άμεσα, ενώ σε αυτό θα υπάρχουν και εκπλήξεις οι οποίες θα "απογειώσουν" τις βραδιές του καλοκαιριού αλλά και του Σεπτέμβρη , καθιστώντας την Πρέβεζα σημείο αναφοράς για την Ήπειρο και την ευρύτερη περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]