Ιωάννινα-21ο Δημοτικό Σχολείο:Ο Σύλλογος Γονέων αναγκάστηκε να νοικιάσει μηχάνημα για να κοπούν τα χόρτα ....αφού άκρη με τον Δήμο δεν έβγαζε...

 


Την κατάσταση στα χέρια του πήρε ο Σύλλογος Γονέων του  21ου Δημοτικού στα Γιάννενα   για την κοπή των χόρτων στο σχολικό συγκρότημα    αφού όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση μετά από  αρκετά αιτήματα και τηλεφωνήματα στην υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου  πληροφορήθηκαν πως   δεν υπάρχουν  άτομα για την  κοπή τους .

Έτσι οι γονείς αναγκάστηκαν να νοικιάσουν  με δικά τους έξοδα ένα  μηχάνημα για να κοπούν επιτέλους τα χορτάρια   πέριξ  σχολείου για την ασφάλεια των παιδιών .

Οπως   τονίζεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων "Καλό είναι ο Δήμος να μην ρίχνει τις ευθύνες στα σχολεία και να αναλάβει,επιτέλους, τις αρμοδιότητες που του αναλογούν". 


 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ 21ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Ύστερα από αρκετά αιτήματα και τηλεφωνήματα στην υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Ιωαννιτών πληροφορήθηκαμε ότι δεν έχει άτομα για την κοπη των χορταριων.Ετσι μας ανακοίνωσαν να πληρώσει το σχολείο εργολάβο για την κοπή τους που δεν είναι ευθύνη των σχολείων η διαδικασία αυτή αλλά της υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου.Τελικα το Σάββατο που μας πέρασε ο σύλλογος Γονέων με τη συμβολή και άλλων Γονέων του σχολείου ανέλαβε με δικά του έξοδα την ενοικίαση χλοοκοπτικου μηχανήματος για την κοπή των χορταριων   πέριξ του σχολείου προτού έχουμε κάποιο επεισόδιο απο δάγκωμα φιδιού η οτιδήποτε άλλο στα παιδιά μας.

"Καλό είναι ο Δήμος να μην ρίχνει τις ευθύνες στα σχολεία και να αναλάβει,επιτέλους, τις αρμοδιότητες που του αναλογούν". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]