Αποτελέσματα εκλογών ΕΛΜΕ Ιωαννίνων 2022Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που στήριξαν και ενίσχυσαν τα ψηφοδέλτια μας στις εκλογές του Σωματείου και για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ και για το Συνέδριο της ΟΛΜΕ.

Είναι θετικό το γεγονός ότι η συμμετοχή στις εκλογές του σωματείου ήταν μεγάλη, ωστόσο οι αγώνες δεν ξεκινούν και τελειώνουν με τις εκλογές. Οι δυνάμεις της ΑΣΕ με την εκλογή μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ και αντιπροσώπου στο 20Ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ δεσμευόμαστε όπως με συνέπεια κάνουμε όλο το προηγούμενο διάστημα, ότι θα εντείνουμε τη μάχη απέναντι στην αντιεκπαιδευτική πολιτική και την ολομέτωπη επίθεση στη ζωή των εργαζομένων και των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών μας.

Παρά τον αρνητικό συσχετισμό στο νέο ΔΣ της ΕΛΜΕ, θα δυναμώσουμε τον αγώνα για Σωματείο και Ομοσπονδία που θα συγκρούεται με την κυβερνητική πολιτική και τις αυθαιρεσίες της διοίκησης ανεξάρτητα από το κόμμα που είναι στην κυβέρνηση.

Ομοσπονδία και Σωματείο που θα μάχεται ενάντια σε κάθε μεγάλο ή μικρό πρόβλημα. 

Ομοσπονδία και Σωματείο που θα αναδεικνύει στο επίκεντρο της διαπάλης τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών. 

Ομοσπονδία και Σωματείο που θα σπάει στην πράξη τις απαγορεύσεις και τον αυταρχισμό των κυβερνήσεων και των μηχανισμών τους.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]