Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων:Κάλεσμα σε σύσκεψη οργάνωσης αλληλεγγύης απέναντι στις συνέπειες της ακρίβειας

 


ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΑΠΡΙΛΗ 7:30μμ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 

Το επόμενο διάστημα οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι μικροί έμποροι, αγρότες και κτηνοτρόφοι θα δουν ακόμα πιο έντονα τα αποτελέσματα της ακρίβειας στο ρεύμα, στα καύσιμα, στα είδη λαϊκής κατανάλωσης.

Τα σωματεία και οι φορείς σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς χρειάζεται να εντείνουν την οργάνωση της αλληλεγγύης, να σηκώσουν το βάρος και να αναλάβουν πρωτοβουλίες για να μη βρεθεί κανένα λαϊκό σπίτι, κανένα μικρομάγαζο, κανένα λαϊκό νοικοκυριό στο σκοτάδι, λόγω των απλήρωτων λογαριασμών, για να μη λείψουν τα βασικά από κανένα σπίτι λαϊκής οικογένειας.

Χρειάζεται να ενταθεί η οργάνωση της πάλης, να δυναμώσουν οι διεκδικήσεις για να μην πληρώσει ο λαός τα σπασμένα του πολέμου και της ακρίβειας.  Έχοντας συνείδηση ότι δεν υπάρχουν «σωτήρες» μπαίνουμε μπροστά  για την οργάνωση της αλληλεγγύης και του αγώνα.

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων καλούμε σε Σύσκεψη οργάνωσης της πάλης τα σωματεία Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα, τους Φορείς των Αυτοαπασχολουμένων και των Εμπόρων, τους Συλλόγους των Αγροτών και των Κτηνοτρόφων την Τετάρτη 13 Απρίλη στις 7:30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]