ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων :Επανέναρξη παραστάσεων για το Δείπνο Ηλιθίων


 Το Δείπνο Ηλιθίων, η παράσταση της Κεντρικής Θεατρικής Σκηνής του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων κατάφερε από τις πρώτες κιόλας ημέρες να αγαπηθεί από το κοινό, που μάλλον διψούσε για γέλιο και θετικό προβληματισμό. Μετά και την μικρή παύση για τις άγιες ημέρες του Πάσχα, οι παραστάσεις επιστρέφουν,πολλά υποσχόμενες, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21:00  στο Καμπέρειο Θέατρο, πλην της Κυριακής 1ης Μαΐου. Μέχρι 15 Μαΐου η κωμωδία του Φράνσις Βέμπερ  θα προσφέρεται για μιάμιση ώρα στο ευρύ κοινό, με  το team των ηθοποιών να δίνει τον καλύτερο καλλιτεχνικό εαυτό στη διάθεσημικρών και μεγάλων θεατών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Σάββατο 30 Απριλίου θα παρακολουθήσουν το Δείπνο Ηλιθίων και τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου σε μια κοινωνική προσφορά του ΔΗΠΕΘΕ. 

Ευχαριστούμε τα Μ.Μ.Ε των Ιωαννίνων για την προβολή των  καλλιτεχνικών εγχειρημάτων  του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων και τησυμμετοχή τους σε αυτά. Ευχαριστούμε  το κοινό της πόλης που αγκαλιάζει με θέρμη τις εκδηλώσεις μας και παρά  τους δύσκολους καιρούς δηλώνει  παρόν μαζικά και με εμπιστοσύνη στα  πολιτιστικά δρώμενα του Θεάτρου.


ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Συγγραφέας:FrancisVeber

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Σιώνας

Μετάφραση: Νικολέτα Κοτσαηλίδου

Σκηνογραφία-ενδυματολογία: Κατερίνα Παπαγεωργίου

Μουσική: Θοδωρής Παπαδημητρίου

Φωτισμοί: Χάρης Πάλλας

Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρία Κεβρεκίδου

Ζωγραφική εκτέλεση σκηνικού: Αχιλλέας Ντέντης

Παίζουν: Νικόλας Γραμματικόπουλος, ΓιολάνταΚαπέρδα, Βίκτορ Μπενουζίλιο, Κατερίνα Σισίννι, Άρης Τσαμπαλίκας, Γιώργος Χιώτης.



ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ 


Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Ιωαννίνων κ. Χάρης Πεχλιβανίδης και η Διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων ευχαριστούν τους χορηγούς της κεντρικής σκηνής  για την πολύτιμη  προσφορά και βοήθειά τους:

Το IDEAL HOME Ναυρόζογλου (Allabouthouse.gr).

Την εταιρεία Εστίασης Αφοί Κομπατσιάρη Α Ε. 

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων (χορηγός επικοινωνίας).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]