Αγώνες ποδηλασίας στην Ηγουμενίτσα -Σάββατο 9 Απριλίου

 Αγώνες ποδηλασίας 


Ο Άπειρος Ποδηλατικός Όμιλος Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, τον  Δήμο Ηγουμενίτσας και την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, διοργανώνουν αγώνες WEST COAST MTB RACES καθώς και το 2ο Κύπελλο Ελλάδος League XCO 2022, το Σάββατο 9-4-2022 και την Κυριακή 10-4-2022 με σκοπό την προώθηση και διάδοση του αθλητικού πνεύματος και την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του τόπου.

 Ιστοσελίδα Αγώνα και Εγγραφές :  https://www.facebook.com/apeiroscycling

 Περιλαμβάνει 2 Αγώνες:


1ος: Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Ο Άπειρος Ποδηλατικός Όμιλος Ηγουμενίτσας διοργανώνει τον διασυλλογικό Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας WEST COAST Cross Country Short Track (XCC) / IGOUMENITSA. Ο παραπάνω αγώνας είναι ενταγμένος στο αγωνιστικό καλεντάρι της Ε.Ο.Π. και δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της Ε.Ο.Π.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: Παίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων, Παγκορασίδων, Μίνι Μεγάλα (Αγόρια – Κορίτσια), Μίνι Μικρά (Αγόρια – Κορίτσια) & Sportive U17.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: 12:00 Άνοιγμα Γραμματείας

14:00 Παίδες, Κορασίδες (χρόνος 25’)

14:40 Παμπαίδες, Παγκορασίδες (χρόνος 20’)

15:15 Μίνι Μεγάλα Α - K (χρόνος 15’)

15:45 Μίνι Μικρά Α - K (χρόνος 15’)

17:15 Sportive U17 (χρόνος 20’)

18:00 Λήξη αγώνων

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Αλσύλλιο Ηγουμενίτσας, Η εκκίνηση και ο τερματισμός για τον αγώνα του Σαββάτου  θα γίνει στο αλσύλλιο  της πόλης.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Μονοπάτια.

• Μήκος στροφής 800 μέτρα για κατηγορίες Μίνι Μικρά Αγόρια - Κορίτσια.

• Μήκος στροφής 1.400 μέτρα για τις υπόλοιπες κατηγορίες

Στον αγώνα στις 17:15 έχουν τη δυνατότητα να τρέξουν ΟΛΑ τα παιδιά, ηλικίας 6-16 ετών, ΔΩΡΕΑΝ 


2ος :Κυριακή 10 Απριλίου 2022

H Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με τον Άπειρος Ποδηλατικός Όμιλος Ηγουμενίτσας διοργανώνουν το 2ο Κύπελλο Ελλάδος στην Ορεινή Ποδηλασία, στην πόλη της Ηγουμενίτσας. Αρωγοί στην εκδήλωση η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας και ο Δήμος Ηγουμενίτσας.

 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ:

Άνδρες (Elite/U23), Γυναίκες (Elite/U23), Έφηβοι, Νεάνιδες, Παίδες, Κορασίδες, Μάστερς Ανδρες - Γυναίκες. Ο αγώνας περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ, και δίνει βαθμολογία στην ατομική και

σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ. 

Εκκίνηση Κατηγορίες

10:00 Παίδες - Κορασίδες (40')

11:00 Έφηβοι - Νεάνιδες (60')

12:20 Άνδρες - Γυναίκες (80')

14:00 Μάστερς Α/Γ (60')


ΔΙΑΔΡΟΜΗ:

Η περιοχή διεξαγωγής του αγώνα είναι το Αστικό Δασύλλιο Ηγουμενίτσας. Η απόσταση κάθε στροφής είναι 4000μ. (Συνημμένος χάρτης). Η περιοχή εκκίνησης/τερματισμού είναι η πλατεία Δημαρχείου Ηγουμενίτσα  Την Κυριακή 10 Απριλίου 2022, στις 09:15, θα γίνει τεχνική ενημέρωση από τον Αλυτάρχη, και η ανακοίνωση των στροφών για κάθε κατηγορία, καθώς και άλλων χρήσιμων πληροφοριών. Υποχρεωτική η παρουσία ενός μόνον εκπρόσωπου ανά σωματείο, τηρώντας το εν ισχύ υγειονομικό πρωτόκολλο της ΕΟΠ.

Στον τερματισμό θα δοθούν μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες, θα ακολουθήσουν Απονομές – Βραβεύσεις των νικητών της Γενικής Κατάταξης και των ηλικιακών κατηγοριών.

 Περισσότερες πληροφορίες και Εγγραφές στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης  https://www.facebook.com/apeiroscycling

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]