Γιάννενα: Πρώτος περιφερειακός προορισμός στο συνεδριακό τουρισμό Σημαντική η συνεισφορά της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας



Με μεγάλη επιτυχία το τριήμερο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο 


«Ταυτότητα» ως πόλη-προορισμός στο συνεδριακό τουρισμό απέκτησαν πλέον τα Γιάννενα, επιδεικνύοντας δυνατότητες αλλά και συμπεριφορές των Γιαννιωτών επαγγελματιών τουλάχιστον εφάμιλλες των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης. 

Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της πόλης μας από τους οδικούς άξονες μέχρι την φιλοξενία και τον επαγγελματισμό των Γιαννιωτών, την κατέταξαν πρώτη στις προτιμήσεις των Καρδιολόγων που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο των Ομάδων Εργασίας της ΕΚΕ. 

Μια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από μια δεκαετία από τον τότε Πρόεδρό της κ. Στέφανο Φούσα και συνεχίστηκε από τον μετέπειτα Πρόεδρο κ. Ιωάννη Γουδέβενο, όπως χαρακτηριστικά επισήμανε και ο νυν Πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας κ. Ιωάννης Κανακάκης, απολήγοντας στο να αναδειχθούν τα Γιάννενα ως ένας από τους καλύτερους προορισμούς στο συνεδριακό τουρισμό, με τη βοήθεια και στήριξη του εκάστοτε Δημάρχου. Παράλληλα, το Προεδρείο του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, φιλοξενήθηκε στα χωριά του Πωγωνίου, ξεναγήθηκε από τον π. Πρόεδρο κ. Στέφανο Φούσα, στους "Μελάδες", το ξεχωριστό "σαλόνι" της Ρεπετίστας και στο πατρικό της οικογένειας Φούσα, στον Καλαμά, στη Βελλά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]