Το εκθετήριο στην Ζίτσα φωτίστηκε μπλε για τον Αυτισμό

Με μπλε, το χρώμα του Αυτισμού, φωταγωγήθηκε το εκθετήριο οίνου στην Κοινότητα Ζίτσας το βράδυ του Σαββάτου 2 Απριλίου 2022, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό. 

Ο Δήμος Ζίτσας, με δεδομένο ότι στην Κοινότητα Ζίτσας από το 2001 λειτουργεί η στέγη αυτιστικών Ατόμων «ΕΛΕΝΗ ΓΥΡΑ», τα τελευταία χρόνια συμμετέχει στις δράσεις που οργανώνονται και έχουν ως στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των τοπικών κοινωνιών για την πολύπλοκη αυτή διαταραχή και τα βήματα που πρέπει να γίνουν για την ομαλή ένταξη των ατόμων του φάσματος του αυτισμού  στην κοινωνία.

 Έτσι και φέτος ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνας Μιχαηλίδου και φωταγώγησε με μπλε χρώμα το κτίριο του εκθετηρίου.

Η αντιδήμαρχος  Χριστίνα Παπαδημητρίου, με αφορμή τη συμμετοχή του Δήμου Ζίτσας  στον Εορτασμό υπογράμμισε: «Ο Δήμος μας με ιδιαίτερη χαρά συμμετείχε και φέτος στις δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό. Θεωρούμε σημαντικές τέτοιες πρωτοβουλίες καθώς μια αόρατη αναπηρία την κάνουμε ορατή με ότι αυτό συνεπάγεται για τα άτομα με αυτισμό και τις οικογένειές τους». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]