Με την Διοικούσα Επιτροπή ΝΔ Ιωαννίνων συναντήθηκε ο κ. Γεωργαντάς :«Στηρίξαμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους αγρότες»


 Επίσκεψη στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Ιωαννίνων πραγματοποίησε ο Υπουργός  Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς, συνοδευόμενος από τη Βουλευτή Ιωαννίνων Μαρία Κεφάλα και τη Γενική Γραμματέα Χριστιάνα Καλογήρου.


Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν κυρίως τα τοπικά προβλήματα του αγροτικού τομέα, τα οποία περιέγραψε αναλυτικά η πρόεδρος Λένα Σταμάτη και ο τομεάρχης Αγροτικού της ΔΕΕΠ Δημήτρης Τζιάλλας. Ο κ. Γεωργαντάς αφού τόνισε ότι η Κυβέρνηση δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη στήριξη του πρωτογενούς τομέα ανέφερε ότι «στηρίξαμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους αγρότες» επισημαίνοντας ότι «πέρα από τα 200 εκατομμύρια που διατίθενται για πετρέλαιο και μείωση του ΦΠΑ στα λιπάσματα θα υπάρξει και ενίσχυση για τις ζωοτροφές»


Παρόντες στη συνάντηση ήταν ακόμη η αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ Τόνια Κορτζή, οι τομεάρχες Μιχάλης Τσάγκας και Κωνσταντίνος Λιόλιος και από την ΟΝΝΕΔ το μέλος της Κ.Ε. Θανάσης Μωρόγιαννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]