Ηγουμενίτσα:Συνάντηση με την ομάδα διαχείρισης του Εθνικού Μηχανισμού Αναφοράς για την προστασία θυμάτων εμπορίας ανθρώπων



Ενημερωτική συνάντηση με την ομάδα διαχείρισης του Εθνικού Μηχανισμού Αναφοράς για την προστασία θυμάτων εμπορίας ανθρώπων (ΕΜΑ) του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΚΑ) πραγματοποίησε το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας, ως σημείο επαφής του Δήμου, στις 11 Απριλίου στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου ΠΑΝΘΕΟΝ. 

Τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας κα. Αντωνοπούλου Βασιλική  και  κα. Γκότοβου Ειρήνη και από τον Εθνικό Μηχανισμό Αναφοράς αντίστοιχα η κα. Γιαννή Θεοδώρα, η κα. Καφείβα Ζωή και η κα. Μουλού Ελένα υποδέχθηκαν εκπροσώπους τοπικών φορέων όπου μέσα από μια ευρεία ενημέρωση σχετικά με την εμπορία ανθρώπων (trafficking) και την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, επιβεβαιώθηκε η ανάγκη της διεπιστημονικής και διατομεακής συνεργασίας στην αντιμετώπιση της εμπορίας ανθρώπων.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος, των Κέντρων Κοινότητας Πάργας και Σουλίου, του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Θεσπρωτίας, του Νοσοκομείου Φιλιατών, της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Θεσπρωτίας κ.α. 

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής,  συνεχίζει τη διασύνδεσή του με Δημόσιες Αρχές και φορείς της Κοινωνίας των πολιτών, με στόχο την αποτροπή της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την αναβάθμιση των κοινωνικών του υπηρεσιών προς όφελος των πολιτών. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]