Αυτοδυναμία και αύξηση δυνάμεων για τη ΔΑΣ ΟΤΑ Ιωαννίνων στις εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ


 Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες συναδέλφους που συμμετείχαν στις εκλογές του Συλλόγου ΟΤΑ και ανέδειξαν για ακόμα μια φορά τη ΔΑΣ ΟΤΑ Ιωαννίνων σε πρώτη δύναμη στις εκλογές για τους αντιπροσώπους για την ΠΟΕ ΟΤΑ και για το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ, και έδωσαν την απόλυτη πλειοψηφία στο Διοικητικό Συμβούλιο. Αναλυτικά: 

Εκλέγονται από τη ΔΑΣ ΟΤΑ : Τίνα Ζέκα, Γιάννης Σίμος, Πόπη Γιώτη

Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες συναδέλφους που απάντησαν με την ψήφο τους στην προσπάθεια των παρατάξεων «Δυναμική Πρωτοβουλία» και «Ενότητα-Συσπείρωση» να σταματήσουν τις εκλογές ακόμα και την ώρα που οι εργαζόμενοι ψήφιζαν. 

Η απάντηση των συναδέλφων που παρά την ταλαιπωρία και τις εντάσεις δεν αποχώρησαν από τις εκλογές και με την ψήφο τους ανέδειξαν τη ΔΑΣ ΟΤΑ σε πρώτη δύναμη με απόλυτη πλειοψηφία, είναι το μήνυμα που πρέπει να πάει σε όλες τις κατευθύνσεις. Ο λαός, οι εργαζόμενοι, έχουν και εμπειρία και κριτήριο. Κανενός είδους βία, σωματική ή λεκτική δεν μπορεί να τους σταματήσει. 

Με πολλαπλάσιο το αίσθημα ευθύνης, με αισιοδοξία, με ακόμα μεγαλύτερη μαζικότητα ξεκινάμε τη νέα θητεία για ακόμα μεγαλύτερους αγώνες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]