Άρτα:Έργα πρόληψης & αντιμετώπισης ζημιών από έντονα καιρικά φαινόμενα σε όλες τις Δ.Ε του Δήμου Ν. Σκουφά Σε εξέλιξη είναι το έργο με τίτλο: «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους Ο.Τ.Α Α΄ και Β΄ βαθμού της χώρας», προϋπολογισμού 330.000,00 €.


Το συγκεκριμένο έργο αφορά στην αποκατάσταση ζημιών και καταστροφών που προκληθήκαν από ακραία καιρικά φαινόμενα καθώς και στην κατασκευή υποδομών για μελλοντική πρόληψη πλημμυρικών φαινομένων, σε τμήματα που είναι εντός των ορίων των οριοθετημένων οικισμών του Δήμου Νικολάου Σκουφά.Ο στόχος είναι η βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών και η προστασία της δημόσιας ασφάλειας.

Στο πλαίσιο αυτό, κατασκευάζονται σε όλες τις Δημοτικές μας Ενότητες, αγωγοί ομβρίων υδάτων και τοιχίων για την προστασία από τη διάβρωση.Ταυτόχρονα, πραγματοποιούνται τσιμεντοστρώσεις αγροτικών δρόμων για την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων στο μέλλον, ενώ προχωρά και η αποκατάσταση όσων δρόμων είχαν υποστεί ζημιές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]