Πασχαλινό μήνυμα Δημάρχου Ζίτσας
«Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Η μεγαλύτερη γιορτή της χριστιανοσύνης, το Πάσχα, ας φωτίσει τις καρδιές μας και ας αποτελέσει για όλους μας  ανεξάντλητη πηγή δύναμης για να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες και να προχωρήσουμε μπροστά με πίστη και αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον.

Φέτος, θα γιορτάσουμε τις Άγιες Μέρες με λιγότερα μέτρα και περισσότερη ελευθερία διατηρώντας όμως την υπευθυνότητα και τη δέουσα προσοχή χωρίς  να αψηφήσουμε τους κινδύνους της πανδημίας που ακόμη καραδοκούν.    

Έχοντας δίπλα μας και πάλι τα αγαπημένα μας πρόσωπα ας προχωρήσουμε για τη δική μας προσωπική ανάταση, χωρίς να ξεχνάμε και εκείνους  που «έφυγαν» από κοντά μας. 

Η καθημερινότητα που βιώνουμε δεν παύει να είναι δύσκολη, λόγω της πανδημίας, αλλά και των οικονομικών συνθηκών που δημιουργούνται εξαιτίας του ζοφερού διεθνούς σκηνικού.

Δεν πρέπει όμως να λυγίσουμε. Άλλωστε Σταυρός χωρίς Ανάσταση αλλά και Ανάσταση χωρίς Σταυρό δε γίνονται, εξάλλου αυτό μας διδάσκει η κορύφωση  του Θείου Δράματος.

Έχοντας την χαρά της Αναστάσεως βαθιά μέσα στις καρδιές μας, να σταθούμε όρθιοι και σε αυτή τη δοκιμασία και με πνεύμα ενότητας, αλληλεγγύης και συνεργασίας να προχωρήσουμε στο αύριο.  

Εύχομαι ολόψυχα σε όλες και όλους σας, στους απανταχού Ηπειρώτες, 

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]