Ένας νεκρός από πυρκαγιά στο νοσοκομείο «Παπανικολάου»«Ασθενής άναψε τσιγάρο – Έκρηξη από φιάλη οξυγόνου»

 

Ένας νεκρός ,2 εγκαυματίεςo ένας   βαριά τραυματίας
Ένας νεκρός εντοπίστηκε στον δεύτερο όροφο της κλινικής covid του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη, όπου ξέσπασε πυρκαγιά.


Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο νεκρός είναι ασθενής και βρέθηκε κοντά στο σημείο όπου σύμφωνα με τις ενδείξεις, ξεκίνησε η πυρκαγιά. 


Η πυρκαγιά, σύμφωνα με την Πυροσβεστική έχει σβήσει, όμως, σε όλο το κτίριο υπάρχουν πυκνοί καπνοί που δυσχεραίνουν την επιχείρηση απεγκλωβισμού, ενώ επιβαρύνουν την κατάσταση των ασθενών. Πυροσβέστες πραγματοποιούν έρευνες σε όλο το κτίριο.


Στο Ράδιο Θεσσαλονίκη μίλησε η πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου, Ελένη Σιώτου, η οποία αποκάλυψε ότι στον επίμαχο θάλαμο, πέρα από τον νεκρό, υπήρχαν και άλλοι δύο ασθενείς, που τραυματίστηκαν βαριά. Ο νεκρός βρέθηκε απανθρακωμένος και οι άλλοι δύο ασθενείς βαριά τραυματίες.


Η κ. Σιώτου είπε ότι ασθενής αποφάσισε να ανάψει τσιγάρο μέσα στο θάλαμο κι έτσι προκλήθηκε έκρηξη φιάλης οξυγόνου. Πρόσθεσε, επίσης, ότι υπάρχουν συστήματα πυρασφάλειας στο νοσοκομείο τα οποία λειτούργησαν,όπως σημειώνει το thessnews.gr.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]