Ιωάννινα:Φωτογραφική έκθεση ‘’…ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΣΥ!’’...ΓΕΛ Κατσικά -Εγκαίνια το Σάββατο 9 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο!


 Η επίσημη αφίσα της έκθεσης, ζωγραφισμένη στο χέρι από μαθήτρια του σχολείου


‘’…ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΣΥ!’’ είναι το σύνθημα που ένωσε φέτος τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Κατσικά κι ετοιμάζεται, το επόμενο διάστημα, να εντυπωσιάσει το κοινό της πόλης των Ιωαννίνων!

 Σε μια εποχή, όπου η πολυδιάστατη μορφή της γυναίκας αποτελεί αναμφισβήτητα  μια πραγματικότητα, οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Κατσικά, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Α.Χόινα, Σ.Ματσακίδου, Α.Κεφάλα και Γ.Κανελλοπούλου, είχαν την ευκαιρία να εκπονήσουν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα «Η θέση, οι ρόλοι και τα προβλήματα της σύγχρονης γυναίκας». 

Το πρόγραμμα, το οποίο υλοποιήθηκε σε τρεις φάσεις, με την αρωγή και την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Ιωαννίνων και του οργανισμού EuropeDirect, κορυφώνεται με μια εντυπωσιακή μαθητική έκθεση φωτογραφίας.


Από τις 6 έως τις 14 Απριλίου, οι φωτογραφίες των μαθητών θα κοσμούν το Φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών. Γυναίκες όλων των ηλικιών, με διαφορετικά βιώματα, γυναίκες του χθες και του σήμερα, ετοιμάζονται να μοιραστούν τις ιστορίες τους μέσα από τις φωτογραφίες των μαθητών.

 Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 9 Απριλίου 2022, στην Αυλή του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών και ώρα 18:30μ.μ.

Το παρόν θα δώσουν σημαντικές προσωπικότητες της εκπαίδευσης, της τοπικής κοινωνίας, αλλά και οι ίδιοι οι μαθητές …φωτογράφοι !

‘’…ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΣΥ!’’

Τετάρτη 6 Απριλίου – Πέμπτη 14 Απριλίου, 09:00π.μ.-21:00μ.μ.

Στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών

*Η είσοδος σε εσωτερικούς χώρους επιτρέπεται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, καθώς και με rapidtest έως 48 ώρες πριν.Για άτομα κάτω των 18 ετών, η είσοδος επιτρέπεται με την επίδειξη selftest.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]