Ηγουμενίτσα:4 νέα οχήματα για τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης

 


Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας προχώρησε στην παραλαβή τεσσάρων (4) ημιφορτηγών 4χ4, στο πλαίσιο του έργου «Αντικατάσταση οχημάτων με νέα ενεργειακά, αποδοτικά και χαμηλών εκπομπών» του Ε.Π. ΗΠΕΙΡΟΣ 2014-2020, συνολικού προϋπολογισμού 1.252.896,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Η παραλαβή των νέων οχημάτων αποτελεί μέρος της συνολικής προμήθειας ενεργειακώς αποδοτικότερων οχημάτων, με τα οποία θα εξοπλιστεί η Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας. Οι βελτιωμένες προδιαγραφές των νέων οχημάτων θα οδηγήσουν σε μείωση στην κατανάλωση καυσίμων, στο λειτουργικό κόστος, αλλά και στο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. 

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ κ. Σωτήριος Γ. Μήτσης δήλωσε σχετικά:

«Η παραλαβή των νέων οχημάτων της Δ.Ε.Υ.Α.Η.  ευθυγραμμίζεται με τον δεσμευτικό στόχο που έχουμε θέσει ως δημοτική επιχείρηση, για την υιοθέτηση περιβαλλοντικών κριτηρίων σε κάθε τομέα, αγαθών ή υπηρεσιών. 

Αποβλέποντας σε μια βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον οικονομία και συνεκτιμώντας το κόστος κύκλου ζωής και της σχέσης ποιότητας-τιμής, ενεργοποιούμε πράσινες πολιτικές εξοικονόμησης πόρων και κάνουμε πράξη την καθαρή κινητικότητα».  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]