ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Χρήστος Στεφάνου: Εκλογές στο Σύλλογο Βρεφονηπιοκόμων Ηπείρου και Ιονίων Νήσων σήμερα στο Εργατικό κέντρο Ιωαννίνων στις 10 .00 και κλαδική ημερίδα.

 


Καλώ από τη θέση του απερχόμενου προέδρου της τοπικής διοίκησης Ηπείρου και Ιονίων Νήσων του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας και εκ νέου υποψηφίου, όλα τα μέλη του κλάδου μας ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, να προσέλθουν μαζικά σήμερα στη κάλπη στις εκλογές για τη νέα διοίκηση του περιφερειακού τμήματος Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, στο Εργατικό κέντρο Ιωαννίνων από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. Για πρώτη φορά δίνεται η δυνατότητα σε όλους που διαμένουν στις άλλες πόλεις, να ψηφίσουν και ηλεκτρονικά στη πλατφόρμα που θα τους σταλεί ο σύνδεσμος στο email τους. Μονή προϋπόθεση να είναι ταμειακά εντάξει μέλη για τη τελευταία χρόνια το 2022 και να έχουν ανανεώσει την ετήσια συνδρομή τους. Επίσης και από τα Ιωάννινα όσοι δε μπορούν να προσέλθουν δια ζώσης, ψηφίζουν και ηλεκτρονικά. 

Παράλληλα με τη ψηφοφορία, θα διεξαχθεί και η 5η κλαδική ημερίδα του Συλλόγου μας από 10 μέχρι 12 το πρωί σήμερα Κυριακή 3 Απριλίου στο Εργατικό κέντρο Ιωαννίνων και θα απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις σας που αφορούν τα εργασιακά μας θέματα, από το πρόεδρο της κεντρικής διοίκησης του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας στην Αθήνα κύριο Σαλωνίδη Βασίλη.

Ευελπιστώ στη συμμετοχή όλων των μελών μας, για να δυναμωθεί η φωνή του κλάδου μας ακόμη περισσότερο, να μεταφέρουμε από τη τοπική διοίκηση Ηπείρου και Ιονίων Νήσων τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και οι συνάδελφοι, στη κεντρική διοίκηση στην Αθήνα και στα αρμόδια υπουργεία.


Στεφάνου Χρήστος

Απερχόμενος πρόεδρος της τοπικής διοίκησης Ηπείρου και Ιονίων Νήσων

Εκ νέου υποψήφιος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]