Ιωάννινα:Με επιτυχία το το Πανελλήνιο πρωτάθλημα TAE KWON-DO !

 


Με επιτυχία διεξήχθη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα TAE KWON-DO I.T.F. Εφήβων – Νεανίδων και Ανδρών - Γυναικών στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας (ΠΕΑΚΙ) της πόλης μας 25-27 Φεβρουαρίου 2022. 

Ο Αθλητικός Σύλλογος «ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» διοργάνωσε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwon-do στην πόλη μας δίνοντας την ευκαιρία να δούμε από κοντά το υπέροχο αυτό άθλημα. Με μεγάλη συμμετοχή και πλήθος κόσμου και συνοδών, η πόλη μας για ένα τριήμερο ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τους λάτρεις του αθλήματος. Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα βρεθήκανε στην πόλη μας με τους αθλητές, προπονητές και τους συνοδούς τους, δίνοντας και μία ανάσα οικονομική και τουριστική σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω πανδημίας.

Ο Α.Σ.Πρωτέας Ιωαννίνων συμμετείχε με 13 αθλητές και αθλήτριες και κατέκτησαν 4 Χρυσά, 4 Αργυρά και 3 Χάλκινα μετάλλια.

Αναλυτικά: Χρυσά μετάλλια : Μπαντής Αχιλλέας δύο χρυσά, στην κατηγορία Ανδρών έως 64 κιλά (μάχες) και στην κατηγορία Tul (τεχνικές) 2 Dan.  

Παπαδιώτη Αικατερίνη δύο χρυσά, στην κατηγορία Νεανίδων έως 58 κιλά (μάχες) και στην κατηγορία Tul (τεχνικές) 2 Dan.

Ασημένια μετάλλια: Ντούκα Αικατερίνη, Θωμάς Σπυρίδων, Γεωργούλη Γεωργία, Καββαδίας Ευστάθιος.

Χάλκινα Μετάλλια: Κασαγιάννης Μιχαήλ, Ντάκουλας Γεώργιος, Ευθυμιάτος Αναστασιος.


Ο προπονητής του γιαννιώτικου συλλόγου Α.Σ.Πρωτέα Ιωαννίνων και Υπεύθυνος Διαιτησίας, κ. Παπαδιώτης Γεώργιος μας δήλωσε: Ένα ακόμη ωραίο πρωτάθλημα έφτασε στο τέλος του. Η Πόλη μας για ένα τετραήμερο φιλοξένησε αθλητές από όλη την Ελλάδα. Η μεγάλη συμμετοχή αθλητών και ο υψηλός συναγωνισμός είναι τα στοιχεία που μας αφήνουν να διαπιστώσουμε ότι αυτό το πρωτάθλημα στέφθηκε με επιτυχία. Δεν είναι εύκολο εν μέσω πανδημίας να διοργανώσεις ένα τόσο μεγάλο πρωτάθλημα. Αυτή η διοργάνωση δε θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί αν δεν υπήρχε και η ανάλογη βοήθεια από τους τοπικούς φορείς καθώς και τον χορηγών της διοργάνωσης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Ηπείρου, στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων, την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Δήμο Ιωαννιτών.  Επίσης  ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της διοργάνωσης την εταιρία Βίκος και Βίκος Κόλα, την εταιρία Νιτσιάκος , το ΚΤΕΟ autodrive, το Ξενοδοχείο Ήπειρος Παλλάς, τα ζαχαροπλαστεία Μάντζιος, το εστιατόριο Όμιλος, τα στρώματα Dimstel, το γυμναστήριο Titans, το καφέ Πάργης και το Club Sauvage. 


Οι αθλητές του Α.Σ.ΠΡΩΤΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ( ΛΑΜΠΡΙΔΗ 4 τηλ:2651304874 ) κατάφεραν για ακόμη μία χρονιά να διακριθούνε παρότι ως διοργανωτές είχαμε και την ευθύνη της διοργάνωσης, αποδείξανε για ακόμη μια φορά ότι είναι από τους κορυφαίους στην Ελλάδα

Επόμενος σταθμός των αθλητών του συλλόγου μας που διακρίθηκαν, είναι το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Μαρτίου στο Πόρετς της Κροατίας. 

Α.Σ.ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ . Ο σύλλογος των Πρωταθλητών.

Λαμπρίδου 4 στο κέντρο της Πόλης μας . τηλ : 6945262661

Follow us on fecebook.com A.C. Proteas Ioanninon. 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]