Έξι Γιαννιωτόπουλα πήραν «εισιτήριο» για Πιεντιλούκο!



Δυνατές εμφανίσεις έκαναν τα «κουπιά» του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων στον δεύτερο και τελευταίο φετινό Αγώνα Αξιολόγησης που διεξήγαγε η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά προκειμένου να επιλέξει αθλητές για τις Εθνικές της Ομάδες.

Ο Ν.Ο.Ι. συμμετείχε στον Αγώνα με ομάδα 18 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να πετύχουν καλές επιδόσεις, με την Πρόεδρο του Ομίλου Μάρθα Παλαιοπάνου, που συνόδευσε την ομάδα στον Σχινιά, να εκφράζει την ικανοποίησή της για τις εξαιρετικές εμφανίσεις των παιδιών.

Με βάση τα αποτελέσματα των προκρίσεων, συνολικά έξι Γιαννιωτόπουλα κλήθηκαν από την ΕΚΟΦΝΣ να συμμετάσχουν στη διεθνή Ρεγκάτα του Πιεντιλούκο της Ιταλίας, που είναι η πρώτη φετινή μεγάλη διοργάνωση της Κωπηλασίας. Πρόκειται για τον Θανάση Παλαιοπάνο, ο οποίος θα αγωνιστεί στο διπλό Σκιφ Ανδρών, την Κατερίνα Γκόγκου, η οποία θα τρέξει στο Σκιφ Νεανίδων, τον Παύλο Φαϊτά που θα αγωνιστεί στη Δίκωπο Νέων Ανδρών, τους Βασίλη Κωστούλα και Δημήτρη Κούτρα, οι οποίοι θα τρέξουν στη Δίκωπο άνευ Εφήβων και για τον Λεωνίδα Κοπίδη, ο οποίος θα λάβει μέρος στο αγώνισμα του διπλού Σκιφ Εφήβων. Η Ρεγκάτα του Πιεντιλούκο θα διεξαχθεί το διάστημα 6 έως 10 Απριλίου. 

Την αποστολή του Ομίλου στον δεύτερο Αγώνα Αξιολόγησης συνόδευσαν οι προπονητές Τόλης Παλαιοπάνος, Φώτης Λιόντος και Γιάννης Τσίλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]