Σαββατοκύριακο με πολλές συμμετοχές και διακρίσεις για τον σύλλογο δρομέων Ιωαννίνων!

         


    

 Σαββατοκύριακο (27 και 28 Μαρτίου 2022) με πολλές συμμετοχές και διακρίσεις για τον σύλλογο δρομέων Ιωαννίνων. Συγκεκριμένα:

11ος Ταΰγετος Challenge στην Καρδαμύλη Μάνης (vertical speed και Ταΰγετος Marathon 37 χλμ με Βασίλη Αναγνωστόπουλο και Ανδρονίκη Γεωργίου). 

5Ος Ημιμαραθώνιος Σπερχειού «Αθανάσιος Ακρίδας» στη Σπερχειάδα Φθιώτιδας (στον αγώνα των 5χλμ συμμετείχε η δρομέας του συλλόγου Στέλλα Ρήτα στην οποία επιδόθηκε τιμητική πλακέτα προς τον Σ.Δ.Ι. για την αξιόλογη δρομική παρουσία του σε αγώνες δρόμου).

1ος Ημιμαραθώνιος «Μυρμιδόνων Άθλος» στα Φάρσαλα (Γεωργία Σιώζιου 2η γενικής κατηγορίας γυναικών, Αλέξιος Ανδρούτσος 2ος ηλικιακής κατηγορίας ανδρών 50+ και Δημήτριος Ανδρούτσος 4ος ηλικιακής κατηγορίας ανδρών 50+)

6ος Ημιμαραθώνιος «ο Δρόμος του Γιοφυριού» στην Άρτα:

Γεώργιος Γκόγκος 1ος ηλικιακής κατηγορίας ανδρών 18-29 ετών.

Άσπα Γκόγκου 1η ηλικιακής κατηγορίας γυναικών 40-49 ετών.

Μαρίνα Οικονόμου 3η ηλικιακής κατηγορίας γυναικών 40-49 ετών

Αλέξανδρος Γιώτης 3ος ηλικιακής κατηγορίας ανδρών 50-59 ετών

Σόνια Λέκκα και Κων/νος Λέκκας  3η θέση στην μεικτή (άνδρας – γυναίκα) σκυταλοδρομία 2 Χ 10.5χλμ.


Αξίζει να αναφερθεί ότι η γνωστή ηπειρώτισσα δρομέας Δήμητρα Τζαλοκώστα, η οποία κατέλαβε την 2η θέση γενικής κατηγορίας γυναικών στον «6ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο του Γιοφυριού», αφιέρωσε την διάκρισή της στον Σ.Δ.Ιωαννίνων  και παρέδωσε τιμητικά το έπαθλό της στο Γραμματέα του συλλόγου Βαγγέλη Τσίμαρη εκφράζοντας έτσι την συμπάθειά της προς τον Σ.Δ.Ι. και επιδεικνύοντας ακόμη μια φορά το αθλητικό ήθος που την διακρίνει.

Συγχαρητήρια σε όλους τους δρομείς του συλλόγου για  την αγωνιστική τους προσπάθεια, καλή συνέχεια στις προπονήσεις και τα μελλοντικά αγωνιστικά τους πλάνα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]