ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ομόφωνα αρνητική η γνωμοδότηση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Ηπείρου για την εγκατάσταση φωτοβολτιαϊκού πάρκου στην Κοινότητα Κρανέας.


Ομόφωνα αρνητική ήταν η γνωμοδότηση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Ηπείρου, στην πρόταση για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου στη θέση “Βόϊδί” στην Κοινότητα Κρανέας. Μετά και την τεκμηριωμένη τοποθέτηση του Δημάρχου Ζηρού Ζηρού κ. Νικόλαου Καλαντζή, ο οποίος μετέφερε τη θέση και τις ενστάσεις των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των φορέων και κατοίκων της περιοχής, τα μέλη της επιτροπής εξέφρασαν ομόφωνα αρνητική τους γνωμοδότηση. Τοποθέτηση, εκφράζοντας την πλήρη αντίθεσή τους έκαναν για το θέμα, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου, αλλά και ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Μπόϊδα Μαυρής κ. Χαράλαμπος Δράκος.

“Βήμα -βήμα με τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία, με νομική υποστήριξη και με τη χρήση όλων των προσφερόμενων μέσων, αποδομούμε την πρόταση για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου στην Κοινότητα Κρανέας. Η σημερινή ομόφωνη γνωμοδότηση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Ηπείρου, ήταν μία σημαντική απόφαση που ορθώνει τείχος στην υλοποίηση του έργου” σημείωσε σχετικά ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής.   

 

 

  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]