Γρεβενά:Τον θάνατο τριών εργατών επιβεβαιώνει η εταιρεία

 


Οπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ,τον θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο στα Γρεβενά κατά τη διάρκεια της έκρηξης, επιβεβαιώνει η εταιρεία ΕΛΤΕΚ, με ανακοίνωσή της. 


«Είμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσουμε τον θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιό μας στα Γρεβενά, κατά τη διάρκεια ατυχήματος στη γραμμή παραγωγής της μονάδας», αναφέρει στην ανακοίνωση η εταιρεία και εκφράζει την οδύνη της. 


Για τα αίτια αποφεύγει κάποια συγκεκριμένη αναφορά, υποστηρίζοντας πως «οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος εξακολουθούν να τελούν υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές, με τις οποίες η εταιρεία μας συνεργάζεται πλήρως». 


Αναπάντητα είναι τα πολλά ερωτήματα για την έκρηξη στο εργοστάσιο εκρηκτικών, ενώ είναι αυτονόητη η απαίτηση για την άμεση διερεύνηση των αιτιών της έκρηξης και των πιθανών ελλείψεων στην τήρηση των μέτρων ασφάλειας, όπως και για την απόδοση ευθυνών όπου υπάρχουν. Παράλληλα, επείγει να υπάρξει άμεση παρέμβαση όλων των αρμόδιων υπηρεσιών, ώστε να ελεγχθεί το ενδεχόμενο για επιπτώσεις στην περιοχή από την έκρηξη, αλλά και να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ολόπλευρη στήριξη των εργαζομένων και των οικογενειών τους. Να επανεξεταστεί, επίσης, το πλαίσιο για την ασφαλή λειτουργία ομοειδών επιχειρήσεων.


(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΠΗΓΗ

φωτό greveniotis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]