ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Για τη θρασύδειλη ενέργεια στα γραφεία του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στα Ιωάννινα


Τί αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το ΚΚΕ

Οι αντικομμουνιστικές επιθέσεις θα πέσουν στο κενό,θα τσακιστούν από το λαό και τη νεολαία

Μέσα στη νύχτα και σαν τους τυφλοπόντικες αυτοαποκαλούμενοι «αναρχικοί» έγραψαν συνθήματα στα γραφεία του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στα Ιωάννινα, μετά από αντίστοιχες ενέργειες στο Πανεπιστήμιο το προηγούμενο διάστημα. Για άλλη μία φορά δείχνουν τη λύσσα τους ενάντια στην εργατική τάξη και την πρωτοπορία της, το ΚΚΕ και την ΚΝΕ. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα ετερόκλιτο φάσμα δυνάμεων από την κυβέρνηση, τα αστικά κόμματα, ακροδεξιοί, φασίστες και αυτοαποκαλούμενοι «αναρχικοί» ξερνάνε τον αντικομουνισμός τους με αντιΚΚΕ επιθέσεις. Έξαλλου όλοι παιδιά του συστήματος είναι…  

Ο χρόνος δεν είναι τυχαίος. Την ώρα που εντείνεται ο αντικομμουνισμός από την κυβέρνηση και την αστική τάξη, για να συναινέσει ο λαός στην εμπλοκή της χώρας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο της Ουκρανίας, αυτοί τους δίνουν χέρι βοήθειας. Έτσι επιβεβαιώνουν τον χρήσιμο ρόλο τους για άλλη μία φορά. 

Την ώρα  που προετοιμάζεται η πανεργατική απεργία στις 6 Απρίλη από τα σωματεία και τους φορείς των εργαζομένων και των φοιτητών για να σταματήσει η συμμετοχή της χώρας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και να μην  πληρώσει για άλλη μία φορά ο λαός τα κέρδη των καπιταλιστών, αυτοί οι θρασύδειλοι νομίζουν ότι μπορούν να φοβίσουν το ΚΚΕ και την ΚΝΕ, να σταματήσουν την οργάνωση αυτού του αγώνα.

Είναι βαθιά γελασμένοι.

Η εργατική τάξη με την οργάνωσή της με πρωτοπόρους τους κομμουνιστές δίνει την απάντησή της κάθε μέρα στους χώρους δουλειάς και εκπαίδευσης.

Τ.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ, 24/3/2022


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]