Έρχεται νέο μπαράζ πληρωμών από Δευτέρα

 


Έρχεται νέο μπαράζ πληρωμών από Δευτέρα, 28 Μαρτίου καθώς θα αρχίσει η καταβολή των συντάξεων μηνός Απριλίου αλλά θα γίνει και η καταβολή επιδομάτων από τον ΟΠΕΚΑ.


Όπως ανακοίνωσε πρόσφατα ο e-ΕΦΚΑ:



– Τη Δευτέρα, στις 28 Μαρτίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τ. ΟΑΕΕ, τ. ΟΓΑ, τ. ΕΤΑΑ, τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.


– Την Τρίτη , 29 Μαρτίου 2022, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο και ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.


– Την Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022 θα πληρωθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο και ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.


Η καταβολή των συντάξεων Μαΐου αναμένεται να αρχίσει σύμφωνα με πληροφορίες στις 18 Απριλίου.


ΟΠΕΚΑ: Ποια επιδόματα πληρώνονται τη Δευτέρα


Μια σειρά από επιδόματα και παροχές αναμένεται να καταβάλει την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα , δηλαδή Πέμπτη ,31 Μαρτίου ο ΟΠΕΚΑ στους δικαιούχους . Αναλυτικά τα επιδόματα :


- Πρώτη διμηνιαία δόση του επιδόματος παιδιού. Η πληρωμή αυτή αφορά τους μήνες Ιανουάριο - Φεβρουάριο.


- Επίδομα γέννησης. Υπενθυμίζεται ότι συνολικό ποσό του επιδόματος ανέρχεται σε 2.000 ευρώ και καταβάλλεται σε δύο ισόποσες δόσεις των 1.000 ευρώ. Η 1η δόση χορηγείται τον επόμενο μήνα από τη γέννηση του παιδιού, εφόσον η αίτηση υποβληθεί και εγκριθεί μέσα στον μήνα της γέννησης του παιδιού και η 2η δόση μετά από πέντε μήνες από τον μήνα της γέννηση του παιδιού. Σημειώνεται πως για δίδυμα είναι 4.000 ευρώ και για τρίδυμα 6.000 ευρώ.


- Επίδομα ενοικίου (στέγασης). Η πληρωμή αυτή θα αφορά όσων η αίτηση είχε η εγκριθεί μέχρι και την 28 Φεβρουαρίου 2022.


- Επίσης αναμένεται να καταβληθούν τα προνοιακά και διατροφικά επιδόματα , το επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Υπερηλίκων, το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα.

enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]