ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΛΙ:ΔΡΩΜΕΝΟ -Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ

ΚΙΝΑΛ:Άρτα :Δράση Αλληλεγγύης για τον Ουκρανικό ΛαόΜε τη σκέψη στον ουκρανικό λαό που βιώνει τη ρωσική εισβολή και στους Ουκρανούς πρόσφυγες που καταφθάνουν στην Ελλάδα, το ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής μέσω του Τομέα Εθελοντισμού και Κοινωνικών Κινημάτων, ξεκίνησε πανελλαδική δράση συγκέντρωσης ιατροφαρμακευτικού υλικού και τροφίμων μακράς διάρκειας που θα αποσταλούν άμεσα σε αυτούς. 

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας, ως δείγμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας, να σταθούν έμπρακτα στο πλευρό τους και να στηρίξουν την προσπάθεια μας για συγκέντρωση της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Στα πλαίσια της δράσης αυτής, το Σάββατο 12 Μαρτίου 2022 και από ώρες 10:00 π.μ. έως 13:00 μμ συγκεντρώνουμε στα γραφεία του Κινήματος Αλλαγής Άρτας ιατροφαρμακευτικό υλικό, τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ατομικής υγιεινής.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Άρτας ευχαριστεί προκαταβολικά όλους όσους θα συμβάλουν στην πραγματοποίηση της δράσης αλληλεγγύης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για τον Ουκρανικό λαό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]