Πέτρος Φιλιππίδης: Στο δικαστήριο ο γνωστός ηθοποιός


 Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας συνεχίζεται σήμερα (28.03.2022) η δίκη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη. Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ηθοποιός κατηγορείται ότι βίασε μία συνάδελφο του, ηθοποιό, το 2008, και μάλιστα δύο φορές και ότι αποπειράθηκε να βιάσει άλλες δύο, το 2010 και το 2014.


Οπως μεταδίδει το newsit.gr ο Πέτρος Φιλιππίδης έφτασε περίπου στις 8:30 το πρωί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, προκειμένου να συνεχιστεί η δίκη του και ανέβηκε με ασανσέρ από το κυλικείο. Σημειώνεται ότι στην προηγούμενη, πρώτη, συνεδρίαση του δικαστηρίου στις 18 Μαρτίου 2022 η διαδικασία διεκόπη για σήμερα 28 Μαρτίου 2022, μετά από αίτημα της υπεράσπισης του ηθοποιού, ο οποίος δεν εμφανίστηκε στη δίκη για λόγους υγείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά, οκτώ μήνες, μετά την προφυλάκιση του, που ο Πέτρος Φιλιππίδης θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο στη δικαστική αίθουσα με τις τρεις γυναίκες που τον κατήγγειλαν στις δικαστικές αρχές.


Επίσης, στο δικαστήριο έφτασαν λίγο πριν τις 9:00 η σύζυγος και ο γιος του γνωστού ηθοποιού, χωρίς να κάνουν κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους. 

Πρόσωπο με πρόσωπο με τις ηθοποιούς που τον κατήγγειλαν

Στη δικαστική αίθουσα το «παρών» αναμένεται να δώσουν άλλες γνωστοί ηθοποιοί μεταξύ των οποίων και η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη οι οποίες και άνοιξαν τον «χορό» των καταγγελιών στο Σ.Ε.Η. σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη για αδικήματα τα οποία αφορούν την προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, τα οποία ωστόσο έχουν παραγραφεί.


Ανάμεσα στους μάρτυρες που έχουν κληθεί από το δικαστήριο βρίσκεται και ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας όπως και η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου// newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]