Εκλογές για τους βρεφονηπιοκόμους της Ηπείρου

 


Εκλογές για ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στο Περιφερειακό τμήμα Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων τη Κυριακή 3 Απριλίου


Αρχαιρεσίες Π.Τ. Ηπείρου & Ιονίων Νήσων

Ιωάννινα, 3/4/2022


Λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα που υπάρχουν και προκειμένου να μπορέσουμε να εγγυηθούμε για την ασφαλή διεξαγωγή των εκλογών προστατεύοντας την υγεία των μελών μας, αποφασίσαμε η διαδικασία να γίνει υβριδικά, με ταυτόχρονη δια ζώσης αλλά και ηλεκτρονική ψηφοφορία, που θα δώσει επιπλέον για πρώτη φορά τη δυνατότητα και στα μέλη του Περιφερειακού Τμήματος που δεν διαμένουν στα Γιάννενα να ψηφίσουν εύκολα για την ανάδειξη της Τοπικής Διοίκησης.

Η συγκεκριμένη λύση εξασφαλίζει τη μαζική συμμετοχή του κλάδου στις εκλογικές διαδικασίες των Περιφερειακών Τμημάτων του Σωματείου μας, αλλά και το αδιάβλητο της διαδικασίας χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία της Ελληνικής Εταιρείας Ηλεκτρονικών Ψηφοφοριών electobox.


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ

10:00 έως τις 14:00

Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας των εκλογών που θα σταλεί σε μήνυμα την ημέρα των εκλογών στα e-mail των ταμειακά εντάξει μελών του Περιφερειακού Τμήματός μας.

Συμμετέχουν μόνο όσοι δεν θα ψηφίσουν δια ζώσης.


ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ

10:00 έως τις 14:00

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ  ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

(Ελιγιά Γιοσέφ 7, Ιωάννινα)

Οι εμβολιασμένοι / νοσήσαντες συμμετέχουν με πιστοποιητικό εμβολιασμού / νόσησης σε ισχύ.

Οι μη εμβολιασμένοι συμμετέχουν με επίδειξη αρνητικού τεστ.

Η χρήση μάσκας και το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας είναι υποχρεωτικά για όλους.


Καλούμε όλα τα μέλη του περιφερειακού τμήματος Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, να τακτοποιήσουν όσο το δυνατόν συντομότερα τις οικονομικές τους εκκρεμότητες για το έτος 2022, δηλαδή την ετήσια συνδρομή των 12 ευρώ, για να ενταχθούν στους ηλεκτρονικούς εκλογικούς καταλόγους και να μπορούν την ημέρα των εκλογών να ψηφίσουν.

 Συμμετέχοντας στις εκλογές με τη ψήφο μας, δυναμώνουμε τη φωνή μας με τους εκπροσώπους μας που θα εκλεγούν, για ένα δυνατό και ισχυρό περιφερειακό τμήμα που θα μεταφέρει τα προβλήματα του κλάδου μας, στη κεντρική διοίκηση στην Αθήνα και τα αιτήματά μας, στα αρμόδια Υπουργεία.

Η συμμετοχή όλων των μελών του συλλόγου μας, κρίνεται απαραίτητη, για να μπορέσουμε να διεκδικούμε, τα κεκτημένα και νέα πράγματα για το κλάδο της προσχολικής αγωγής και ένα καλύτερο εργασιακό μέλλον για όλους τους συναδέλφους.


Για το ΔΣ

Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ηπείρου και Ιονίων Νήσων


Ο πρόεδρος

Στεφάνου Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]