Οριστικό τέλος στις « Αγορές Χωρίς Μεσάζοντες»

 


Ένα από τα « φαινόμενα» των χρόνων της οικονομικής κρίσης και απομεινάρι των όσων συνέβαιναν τότε στο όνομα της « αλληλεγγύης» , φθάνει στο τέλος του.

Οι γνωστές « Αγορές Χωρίς Μεσάζοντες» καταργούνται οριστικά.

Όπως ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας , ο επικεφαλής της παράταξης « Αθήνα το σπίτι μας» και δικηγόρος , Βασίλης Καπερνάρος , από την 1η Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους ισχύουν όσα ορίζει σχετικά ο νόμος 4849/2021.

Σύμφωνα με το νόμο αυτό δίδεται παράταση έως τέλη Απριλίου στη λειτουργία τέτοιων αγορών και από 1η Μαίου καταργούνται οριστικά.

Ο κ. Καπερνάρος στην τοποθέτηση του ήταν ιδιαίτερα καυστικός γι αυτές τις αγορές , χαρακτηρίζοντας « ψευδοεντυπωσιακό» τον τίτλο « Χωρίς Μεσάζοντες» επισημαίνοντας ότι παραγωγοί πωλούν τα πράγματα τους απευθείας και στις κανονικές λαικές αγορές.

Ακόμη σημείωσε ότι μέχρι τέλη Απριλίου , ο νόμος ορίζει ότι έχουν δικαίωμα να πραγματοποιούν μόνο μια «Αγορά Χωρίς Μεσάζοντες» κάθε μήνα,

Ακόμη σημείωσε ότι στο άρθρο 3 αυτού του νόμου που ρυθμίζει όλες τις μορφές εμπορίου δεν υπάρχει η κατηγορία « Χωρίς Μεσάζοντες».

 news-ta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]