Αναβάθμιση Δικτύου ΔΕΔΔΗΕ στην Άρτα

Χρ. Τσιρογιάννης: «Άρση του κορεσμού του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ για την εγκατάσταση έργων ΑΠΕ για την μείωση του κόστους ενέργειας σε ιδιώτες και επιχειρήσεις».


Επιστολή προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας τον Κώστα Σκρέκα και στην Διεύθυνση Περιφέρειας Πελοποννήσου –Ηπείρου του ΔΕΔΔΗΕ, απέστειλε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, σχετικά με την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του ΔΕΔΔΗΕ προς τους δημότες και τις επιχειρήσεις της Άρτας, για το λόγο του κορεσμού του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ.


Συγκεκριμένα ο κ. Τσιρογιάννης μέσω της επιστολή του και σε συνέχεια των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, τις εξελίξεις σχετικά με την παγκόσμια ενεργειακή κρίση και τις συνεχόμενες ανατιμήσεις του κόστους του ρεύματος, ζήτησε την ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη του έργου της επαύξησης ισχύος του ΚΥΤ Αράχθου, ώστε να αρθεί το πρόβλημα του κορεσμού του Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ του Νομού Άρτας.  

Επιπλέον δεν παρέλειψε να ζητήσει ενημέρωση σχετικά με τον σχεδιασμό της Επιχείρησης. Ειδικότερα, εάν στο σχεδιασμό και στο διαγωνισμό προμηθειών του ΔΕΔΔΗΕ, στο οποίο προβλέπεται η προμήθεια μετασχηματισμών, ένας από τους μετασχηματιστές αυτούς πρόκειται να τοποθετηθεί στην Άρτα ώστε να αρθεί ο αποκλεισμός της Άρτας, από την εγκατάσταση ΑΠΕ. Τέλος μέσω της επιστολής του, ο κ. Τσιρογιάννης επεσήμανε πως είναι σημαντικό οι επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού κλάδου και οι επιχειρήσεις μεταποίησης να εγκαταστήσουν Φωτοβολταϊκά et-metering κατά προτεραιότητα ώστε να καταφέρουν να μειώσουν το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος που αυξάνεται συνεχώς.  

    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]