Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στα Ιωάννινα !

 


- Μέρος 1ο

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση  συνεχίζουν τον νέο κύκλο επεισοδίων, αυτή τη φορά μας ταξιδεύουν εντός συνόρων, στα Ιωάννινα την καρδιά της Ηπείρου. 


Οι Εικόνες βρίσκονται στα Ιωάννινα για ένα μοναδικό οδοιπορικό και δεν μένουν μόνο στην πόλη, αλλά φτάνουν μέχρι τα πανέμορφα, πέτρινα Ζαγοροχώρια!




Γνωρίστε την πόλη των Ιωαννίνων αλλά και τα περίφημα Ζαγοροχώρια έτσι όπως μόνο οι Εικόνες μπορούν να σας τα δείξουν! 




Στο πρώτο επεισόδιο οι Εικόνες και ο Τάσος Δούσης, ξεκινούν το ταξίδι από τα Ιωάννινα και μας ξαναγούν στην πόλη, μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδας και ανακαλύπτουν κρυφές ομορφιές με συναρπαστικές λεπτομέρειες.


Κάνουν βόλτα στην ξακουστή λίμνη Παμβώτιδα με το γραφικό νησάκι της, το μοναδικό νησί της χώρας χωρίς όνομα... Ανεβαίνουν στο Ιτς Καλέ στον τάφο του Αλή Πασά αλλά μας αποκαλύπτουν και την απίθανη ιστορία του...Απολαμβάνουν από ψηλά τη θέα και τα γύρω βουνά που στεφανώνουν την πόλη...


Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα των Εικόνων περπατούν στην εντυπωσιακή Παλιά Πόλη των Ιωαννίνων, βρίσκονται στα σημεία συνάντησης των ντόπιων, διασκεδάζουν, χορεύουν σε ντίσκο ενώ έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν μέχρι και μπακλαβά! Δείτε όλα αυτά στο πρώτο επεισόδιο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]