Απάντηση για την περιουσία Τράγκα από τον πρόεδρο του ΕΛ.Α Πάρι Κουρτζίδη

 


Η απάντηση Π. Κουρτζίδη (πρόεδρος ΕΛ.Α) για την περιουσία Τράγκα – «Πως έκανε τα λεφτά» - Τι συμβαίνει με τις διαθήκες


 


Ο πρόεδρος του κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, Πάρις Κουρτζίδης, σηκώνει το γάντι των προκλήσεων και απαντά πως έκανε την περιουσία ο Γ. Τράγκας. Την ίδια ώρα, μιλάει για την οικογένεια που κρύβεται και δεν μιλάει, ενώ προχωράει και σε αποκαλύψεις σχετικά με τη διαθήκη ή τις κρυφές διαθήκες, καθώς και τις περίεργες αν όχι ύποπτες κρυφές επισκέψεις που δέχθηκε ο αείμνηστος δημοσιογράφος και ιδρυτής του κόμματος κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο "Σωτηρία", πριν από τη διασωλήνωση του.


 


Δείτε το βίντεο στον σύνδεσμο που ακολουθεί:


 


 https://youtu.be/qr_2BWYpEcU


Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος των Ελεύθερων Ανθρώπων, Πάρις Κουρτζίδης αναφέρει:


 - «Μιλούσα τηλεφωνικά με τον Γιώργο Τράγκα όταν ήταν στο νοσοκομείο και έτσι μου εκμυστηρεύθηκε ότι είχε τακτοποιήσει τους πάντες και τα πάντα. Και μου το τόνιζε συνεχώς. Ρωτώ ευθέως λοιπόν: Υπάρχει άλλη διαθήκη που προβλέπει την οικονομική αυτοτέλεια και του Κινήματος; Και ποιος θα μπορούσε να την έχει ιδιοχείρως; Υπάρχει άλλη διαθήκη που προβλέπει τη σύσταση ιδρύματος ΄΄ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ΄΄ με σκοπό και να στεγάσει το δημοσιογραφικό του αρχείο, αλλά και να έχει φιλανθρωπικό έργο; Κάτι που αποκαθιστά τη μνήμη και την ειλικρίνεια του για τη θέλησή του να προσφέρει στον άνθρωπο και την ελληνική κοινωνία; Και εάν υπάρχει, ποιος μπορεί να την έχει αυτή την ιδιόχειρη διαθήκη; Έγιναν "μυστικές επισκέψεις" στο νοσοκομείο όσο ακόμα ο Γιώργος Τράγκας δεν ήταν διασωληνωμένος; Από ποια ή από ποιον; Έχουν πολλή δουλειά να κάνουν οι Αρχές…».


 


- «Είναι απόρροιας άξιον γιατί επί 2,5 μήνες δεν βγήκε κανείς να πει – ενώ η μία πλευρά γνώριζε – ότι έστω υπάρχει μία διαθήκη του 2018. Η οποία μάλιστα τροποποιήθηκε από πληρεξούσιο, ποτέ με την παρουσία του ίδιου, δύο φορές. Τι παιχνίδια είναι αυτά; Τι διαπραγματεύονται; Σας διαβεβαιώνω: Ότι είναι να διεκδικήσουμε ως κόμμα, ως κίνημα, θα το διεκδικήσουμε».


­

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]