Ο Δήμαρχος Πρέβεζας επισκέφθηκε την έδρα της ΛΕΚ


 Ο Δήμαρχος Πρέβεζας στην έδρα της Λ.Ε.Κ Νομού Πρέβεζας σε συνάντηση συνεργασίας με τη διοίκηση της Λέσχης

Ο κ. Νίκος Γεωργάκος πραγματοποίησε ενημερωτική συνάντηση συνεργασίας και ενημέρωσης από τη διοίκηση της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Νομού Πρέβεζας υπό τον επικεφαλής κ. Βασίλη Ράπτη. 

Η συνάντηση εργασίας και ενημέρωσης έλαβε χώρα στην έδρα της Λ.Ε.Κ. Νομού Πρέβεζας και στην ατζέντα περιείχε κατόπιν της ξενάγησης που είχε ο Δήμαρχος στις εγκαταστάσεις και την πλήρη παρουσίαση όλης της υλικοτεχνικής υποδομής, τη δυναμική μίας περαιτέρω ανάπτυξης της ήδη σημαντικής συνεργασίας αλλά και των νέων συνεργειών μεταξύ του Δήμου Πρέβεζας και της δραστήριας και έμπειρης Λ.Ε.Κ. Νομού Πρέβεζας στο πεδίο των έκτακτων καταστάσεων και των φυσικών καταστροφών λόγω της κλιματικής αλλαγής. 

Στο πλαίσιο αυτό οι δύο πλευρές συμφώνησαν για μία νέα συνάντηση μεταξύ των στελεχών του Δήμου Πρέβεζας της Πολιτικής Προστασίας υπό το Δήμαρχο και της διοίκησης της  Λ.Ε.Κ Νομού Πρέβεζας. 

Τόσο ο Δήμαρχος κ. Νίκος Γεωργάκος όσο και ο Πρόεδρος της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Νομού Πρέβεζας κ. Βασίλης Ράπτης τόνισαν και συμφώνησαν την ανάγκη αυτής της ενίσχυσης της συνεργασίας και της παροχής κάθε δυνατής βοήθειας και από πλευρά και του Δήμου Πρέβεζας σε αναμονή της πλήρης αναδιοργάνωσης και του νέου πλαισίου δράσης που σχεδιάζεται και αναμένεται από το αρμόδιο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας όπως σχετικά έχει ανακοινώσει ο Υπουργός κ. Χρήστος Στυλιανίδης.


Τέλος ο Δήμαρχος Πρέβεζας εξέφρασε ένα θερμό και εγκάρδιο ευχαριστώ προς την Λ.Ε.Κ. Νομού Πρέβεζας εκ μέρους του Δήμου αλλά και όλων των δημοτών για το σπουδαίο έργο της, το υψηλό επίπεδο κατάρτισης που διαθέτει καθώς και την άρτια και πλήρη της οργάνωση η οποία όμως αξίζει και απαιτεί την κάθε δυνατή και σύγχρονη ενημέρωση και υλικοτεχνική υποδομή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]