ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΛΙ:ΔΡΩΜΕΝΟ -Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ

Ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων έκοψε τη βασιλόπιτα Τιμήθηκαν τρεις γυναίκες για τις επιδόσεις τους σε Μαραθωνοδρόμους

 


Την 11 Μαρτίου 2022  ο Σ.Δ. Ιωαννίνων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και  τίμησε μέλη του που διακρίθηκαν σε αγώνες δρόμου του προηγουμένου έτους . Στην εν λόγω εκδήλωση τιμήθηκαν τρεις γυναίκες δρομείς του συλλόγου οι οποίες με τις επιδόσεις τους συμπεριλήφθηκαν στην λίστα με τις καλύτερες Ελληνίδες Μαραθωνοδρόμους για το 2021. Συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι εξής:


 Γκόγκου Άσπα για την επίδοσή της στον Μαραθώνιο Αθηνών (03.45.46)

και στον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης (03.34.52).


Ντούτση Λαμπρινή για την επίδοσή της στον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης (03.39.51).Σιώζιου Γεωργία για την επίδοσή της στον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης (03.45.47).


Τυχερός της βραδιάς (μιας και του έτυχε το φλουρί) ο Σπαρταθλητής δρομέας του ΣΔΙ Βασίλης Αναγνωστόπουλος.Στην όμορφη, ζεστή και γεμάτη με καλή διάθεση εκδήλωση ο σύλλογος  είχε την δυνατότητα να βρεθεί με τα αγαπητά μέλη του , να συζητήσει και να ανταλλάξει απόψεις σε πολλά θέματα, αλλά κυρίως να στείλει αισιόδοξα μηνύματα άθλησης και υγείας για την νέα χρονιά που ήδη διανύουμε. Τα σχεδόν δύο προηγούμενα έτη ήταν πολύ δύσκολα (κυρίως λόγω της πανδημίας) για όλη την κοινωνία μας….για όλο τον κόσμο….. η άθληση όμως απέδειξε  για μια ακόμη φορά ότι είναι πολύτιμος σύμμαχος όχι μόνο για την σωματική αλλά και την ψυχική μας υγεία.

Ο Σ.Δ. Ιωαννίνων με την ευκαιρία της εκδήλωσης, εύχεται το 2022 να είναι μια χρονιά που θα επιστρέψουμε στην πολυπόθητη «κανονικότητα» …..μια χρονιά που η άθληση θα είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μας και η κάθε δυσκολία που βρέθηκε μπροστά μας το προηγούμενο έτος να μην μας πτοήσει αλλά να μας δυναμώσει για την συνέχεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]