ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Προκρίσεις Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στα Ιωάννινα


“Προκρίσεις στον Ελληνικό Τελικό FIRST® LEGO® LEAGUE του Περιφερειακού Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Ηπείρου !” 
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022, στα Ιωάννινα ο Περιφερειακός Διαγωνισμός Ηπείρου του FIRST® LEGO® League που φιλοξένησε τις ομάδες των Ιωαννίνων και των γύρω περιοχών και αποτελεί συνδιοργάνωση της Eduact με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
Οι ομάδες που προκρίθηκαν για το 𝗙𝗜𝗥𝗦𝗧® 𝗟𝗘𝗚𝗢® 𝗟𝗘𝗔𝗚𝗨𝗘 𝗚𝗥𝗘𝗘𝗖𝗘 𝗙𝗜𝗡𝗔𝗟𝗦 στην κατηγορία CHALLENGE είναι οι : C3008 NROBOGEN, C3073 ROBOTZEDES, C3074 ROBOPHILES-ZANTE TEAM.
Οι συμμετέχουσες ομάδες που προτάθηκαν για το 𝗚𝗟𝗢𝗕𝗔𝗟 𝗜𝗡𝗡𝗢𝗩𝗔𝗧𝗜𝗢𝗡 𝗔𝗪𝗔𝗥𝗗𝗦 (Παγκόσμιο Βραβείο Καινοτομίας) είναι οι : C3074 ROBOPHILES-ZANTE TEAM και C3008 NROBOGEN.

Τη διοργάνωση υποστηρίζουν: η Ο3 Out of Ordinary, επίσημος αντιπρόσωπος προϊόντων και επιμόρφωσης LEGO Education στην Ελλάδα, οι Χρυσοί Χορηγοί Προγραμμάτων της Eduact: KLEEMANN, Ελληνικός Χρυσός, ΤΙΤΑΝ, ο Μεγάλος Χορηγός Προγραμμάτων το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΔΙΟΣ ενώ ο Χορηγός σίτισης των εθελοντών είναι η Pizza Fan.

Μάθετε περισσότερα για τους Διαγωνισμούς εδώ: https://firstlegoleague.gr/
Κλείστε ένα ραντεβού και μάθετε πώς μπορείτε να συμμετάσχετε και εσείς του χρόνου στους Διαγωνισμούς: https://meetings.hubspot.com/vasilis-tanis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]