ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Πλαφόν και στη ζάχαρη βάζουν τα σούπερ μάρκετ Πλαφόν στη ζάχαρη βάζει ηλεκτρονικό κατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ εν μέσω του πολέμου στην Ουκρανία.Όπως αναφέρει η εφημερίδα " Καθημερινή" γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα αλυσίδας σούπερ μάρκετ προχωρά σε επιβολή πλαφόν και στη ζάχαρη. Η επιβολή μέγιστου ορίου αγοράς αφορά τα προϊόντα λευκής κρυσταλλικής ζάχαρης τα οποία άλλωστε είναι και αυτά που έχουν τη μεγαλύτερη κατανάλωση.


Oπως μεταδίδει το enikonomia.gr ενώ χθες το πρωί μπορούσε κάποιος να παραγγείλει μέχρι και 4 τεμάχια λευκής ζάχαρης ιδιωτικής ετικέτας χθες το απόγευμα το προϊόν εμφανιζόταν ως μη διαθέσιμο. Μέγιστο όριο 4 τεμαχίων ανά παραγγελία έχει επιβληθεί και στην περίπτωση επώνυμης λευκής ζάχαρης, ενώ πλαφόν 2 τεμαχίων έχει επιβληθεί στην πώληση επώνυμης λευκής ζάχαρης σε στικ .

Υψηλόβαθμο στέλεχος της ίδιας αλυσίδας σε ερώτηση της Καθημερινής σχετικά με το εάν η αλυσίδα εξετάζει την επιβολή μέγιστου ορίου πώλησης των επίμαχων προϊόντων και στα φυσικά της καταστήματα της απάντησε ότι "ακόμη δεν έχει αποφασιστεί τέτοιο πλάνο".

Η ίδια αλυσίδα έχει βάλει πλαφόν και στις ηλεκτρονικές παραγγελίες αραβοσιτέλαιου.


Σούπερ μάρκετ: Πλαφόν στο ηλιέλαιο και στα άλευρα


Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα , άλλη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ προχώρησε στην επιβολή μέγιστου ορίου αγοράς σε όλες τις μάρκες αραβοσιτέλαιου, ηλιέλαιου και αλεύρων, με το πλαφόν μάλιστα στα άλευρα να αφορά σε όλους τους τύπους και όχι μόνο τα πλέον δημοφιλή όπως είναι τα αλεύρι για όλες τις χρήσεις και το μαλακό αλεύρι.

Στην επιβολή ορίου αγοράς στα φυσικά καταστήματα αλλά μόνο για το ηλιέλαιο έχει προχωρήσει άλλη γνωστή αλυσίδα του λιανεμπορίου τροφίμων.

πηγή enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]