Ιωάννινα «Χιονοδρομικό κέντρο» ...... το Πανεπιστήμιο Απουσία εκχιονιστικών ,χωρίς αλάτι οι δρόμοι

Τί καταγγέλλουν οι  εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο της Πανσπουδαστικης ΚΣ στα ΔΣ των ΦΣ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. 
 "Εδώ και τώρα, με ευθύνη της Πρυτανείας, της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου  Ιωαννιτών να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή λειτουργία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων!


Ενώ  ήταν εδώ και μέρες γνωστό, ότι πλησιάζει κακοκαιρία, με τα δελτία καιρού να προειδοποιούν για ακραία καιρικά φαινόμενα, από το πρωί το Πανεπιστήμιο έχει μετατραπεί σε «χιονοδρομικό κέντρο»! 


Τα προβλήματα ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί, με τα λεωφορεία που κατευθύνονται προς το Πανεπιστήμιο να «κολλάνε» και να γλιστρούν στο χιόνι, καθώς δεν υπήρξε καμία πρόβλεψη για εκχιονιστικά και ρίψη αλατιού στο οδόστρωμα. 


Εντός του πανεπιστημιακού συγκροτήματος, οι φοιτητές αναγκάζονται να διασχίσουν το χιόνι για να φτάσουν μέχρι τα αμφιθέατρα.


Την ίδια ώρα συνεχίζεται η έλλειψη και  η απουσία θέρμανσης σε σχολές και  αμφιθέατρα, με φοιτητές  να παρακολουθούν σε παγωμένες αίθουσες. 


Σε ορισμένες σχολές, τα μαθήματα ακυρώνονται την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα να παρατείνεται η ταλαιπωρία των φοιτητών, που ήδη κατέβαλαν «προσπάθεια» για να φτάσουν στη σχολή τους.  


Οι εκλεγμένοι με την Πανσπουδαστική ΚΣ στα Διοικητικά Συμβούλια των Φοιτητικών Συλλόγων από νωρίς το πρωί επικοινωνήσαμε με τον Πρύτανη και θέσαμε τα εξής αιτήματα:


Εδώ και τώρα να καθαριστούν οι δρόμοι και οι χώροι του Πανεπιστημίου με χρήση εκχιονιστικών, ρίψη αλατιού και να παρθούν   όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή λειτουργία του Πανεπιστημίου. 

Να διασφαλιστεί η ασφαλής και απρόσκοπτη μεταφορά των φοιτητών από και προς το Πανεπιστήμιο. 

Να εξασφαλιστεί επαρκής θέρμανση σε όλες τις αίθουσες και λοιπούς χώρους του Πανεπιστημίου, καθώς επίσης θέρμανση και ζεστό νερό για τις Εστίες. 

Να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα που αφορούν την προστασία των αδέσποτων σκυλιών από τον παγετό. 

Να μη χαθεί κανένα μάθημα λόγω κακοκαιρίας ή έλλειψης μέτρων. "

Εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο της Πανσπουδαστικης ΚΣ στα ΔΣ των ΦΣ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]