Ιωάννινα-Αποχετευτικό στο Νεοχωρόπουλο: Ζημιές σε οχήματα τους τελευταίους 3 μήνες από τα έργα στην Αγίου Σπυρίδωνα

 Πολλά τα «κατορθώματα» του έργου του Αποχετευτικού στο Νεοχωρόπουλο στους τελευταίους μήνες, όπως έχουμε αφιερώσει αρκετά άρθρα εδώ.


Στην Αγίου Σπυρίδωνα, το κεντρικό δρόμο που διασχίζει το μεγαλύτερο μέρος του Νεοχωρόπουλου, όπως και σε κάποιους παράπλευρους δρόμους, έγιναν εκτεταμένα έργα το Νοέμβριο του 2021. Τους επόμενους 3,5 μήνες μέχρι σήμερα, δεν έχει γίνει καμία αποκατάσταση και μόλις τον Ιανουάριο του 2022, ακούμπησαν μερικά μηχανήματα για 2-3 ημέρες. Όλους αυτούς τους μήνες η κατάσταση είναι δραματική στο δρόμο, με συνεχείς λακκούβες που βαθαίνουν και δυσκολεύουν την κίνηση των οδηγών των οχημάτων. Ενίοτε γίνονται μπαλώματα χώματος, τα οποία ήδη εξαφανίζονται την επόμενη ημέρα.

Στο τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί οι αναφορές που μάς φτάνουν από κατοίκους του Νεοχωρόπουλου, σχετικά με σταδιακές ζημιές που εμφανίζονται στα οχήματά τους. Σκασμένα λάστιχα, βλάβες σε αναρτήσεις, βλάβες σε ακρόμπαρα, και άλλα παρόμοια. Δυστυχώς, καμία βλάβη δεν είναι επιτόπια λόγω πτώσης σε λακκούβα και ακινητοποίηση. Ως εκ τούτου κάποιος κάτοικος δεν μπορεί να φωνάξει την Τροχαία για να καταγράψει το περιστατικό και να αιτηθεί αποζημίωσης από το Δήμο Ιωαννιτών. Οι φθορές είναι σταδιακά συσσωρευόμενες στα οχήματα και εμφανίζονται ξαφνικά κάποια στιγμή σε ανύποπτο χρόνο. Αρκετές, φυσικά, δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα και θα εμφανιστούν στην πορεία και σε άλλους κατόχους οχημάτων.


Ο Δεκέμβριος του 2021 είχε αρκετές βροχές και ήταν λογικό να μη μπορεί να προχωρήσει το έργο. Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος, όμως, του 2022 ήταν εξαιρετικά «στεγνοί» για τα δεδομένα της πόλης. Καμία εργασία, καμία πρόοδος, μόνο ανοιχτές λακκούβες κατά μήκος όλου του δρόμου. Ποιοί επέλεξαν μέσα στο χειμώνα, να κάνουν για 1 μήνα εργασίες και μετά να αφήσουν για πολλούς μήνες τόσο μεγάλο μήκος χωρίς αποκατάσταση, και γιατί;


Καμία ανακοίνωση από την Κοινότητα Νεοχωρόπουλου και το Δήμο Ιωαννιτών, προς ενημέρωση των κατοίκων Νεοχωρόπουλου όλους αυτούς τους μήνες.

neochoropoulo.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]